Курсант із Рівненщини застрелився з автомата у Львові

3935 0

Ми у соцмережах:

Курсант із Рівненщини застрелився з автомата у Львові

18-річний курсант застрелився з автомата у Львівському університеті внутрішніх справ. Розпочато внутрішнє розслідування.

18-річний курсант Львівського державного університету внутрішніх справ застрелився з автомата під час караулу на посту. На сайті університету вже опублікували співчуття з приводу самогубства юнака, а також розпочали внутрішнє розслідування.

Нещасний випадок трапився у неділю, 19 березня. Про самогубство курсанта повідомили анонімно через кілька Telegram-каналів, опублікувавши фото з місця події.

«Він застрелився з АКС-74У. Зброю курсантам видають під час добових чергувань на окремих постах», – йшлося в повідомленнях.


За даними ZAXID.NET, курсант, який застрелився, навчався на другому курсі університету на факультеті №3, де готують фахівців для підрозділів превентивної поліції, яка займається профілактикою та запобіганням злочинів. Хлопець був родом із Рівненщини, незабаром йому мало б виповнитися 19 років.

На сайті університету внутрішніх справ повідомили, що через самогубство курсанта розпочато внутрішнє розслідування. Випадок також розслідують у поліції.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також