Курси англійської: інструменти, які знадобляться в процесі навчання

672 0

Ми у соцмережах:

Курси англійської: інструменти, які знадобляться в процесі навчання

Записались на курси англійської? Тримайте посилання на три корисних інструмента, які обов'язково знадобляться вам в процесі навчання і допоможуть стати поліглотом.

Неважливо, які саме мовні курси ви вибрали - онлайн або офлайн. При будь-якому форматі навчання вам знадобляться додаткові інструменти для перевірки своїх знань, а також отримання корисної інформації. Якщо ви оберете для себе курси англійської від мовної школи Green Forest, то викладач буде регулярно ділитися подібними ресурсами. Якщо ж ви ще не почали вивчати мову, то скористайтеся нашими підказками.

Ваші помічники на курсах англійської

Найважливіший фактор успішного вивчення англійської мови - це регулярна практика. На курсах ви обов'язково будете багато говорити, писати і перекладати, але працювати треба і поза навчального часу. У цьому вам успішно допоможуть:

  • Puzzle English. Відмінний ресурс для тих, хто втомлюється від нудного навчання на мовних курсах. На сайті можна не тільки вивчати конкретні теми з англійської мови, а й виконувати цікаві розважальні завдання - складати пазли, відгадувати головоломки. Тому, коли їдете додому з мовних курсів, можете відкрити на телефоні додаток сайту і пройти захоплюючий тест на граматику.
  • Reverso Context. Дуже зручний словник для перекладу слів з англійської мови на українську і навпаки. Головна його перевага, яку оцінить кожен студент курсів англійської, - це переклад в контексті. Тобто, крім поширених варіантів перекладу слова, програма видасть безліч прикладів перекладу реальних текстів, серед яких ви обов'язково знайдете потрібний варіант. Reverso Context дозволяє дізнаватися нові значення слів і словосполучень з англійської мови.
  • HelloTalk. Незамінний інструмент для студента, який бажає розвивати розмовну англійську. На цій платформі можна знайомитися і спілкуватися з людьми з усіх країн світу, які є носіями англійської мови. Можна листуватися, обмінюватися голосовими повідомленнями або користуватися відеочатом.

613b3f6c2c6cd.jpg

Завдяки інтернету вчити мови стало простіше

Якщо вас цікавить конкретна тема за мовним курсом, можна знайти необхідне пояснення через пошукову систему. Однак рекомендуємо виявляти вибірковість при виборі навчальних ресурсів. Краще вибирати ті, які пропонуються курсами англійської, як тема пріслівніків на сайті школи Green Forest https://greenforest.com.ua.

А як вибрати хороші курси?

Таке питання є актуальним для кожної людини, яка хоче не просто витратити час на навчання, а отримати реальні знання. У такій ситуації рекомендуємо скористатися наступними критеріями оцінки мовного курсу:

  • відгуки студентів;
  • методика викладання англійської;
  • тривалість і вартість курсу;
  • кваліфікація викладачів та відгуки про викладачів;
  • відкритість школи і готовність поділитися програмою навчання.

По можливості обов'язково прослухайте пробне заняття. Воно дозволить оцінити особисті знання та зрозуміти, як саме проводяться заняття. Дуже важливо, щоб в одну групу мовна школа підбирала студентів з однаковим рівнем англійської. Це спростить спільну роботу над навчальними матеріалами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також