Кутовий

1165 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянин Віталій Лисак виграв турнір зі спідвею, що пройшов у болгарському місті Шемен... Дві бронзові медалі здобули представниці Рівненщини на чемпіонаті України з вільної боротьби... Футбольний клуб «Малинськ» у чемпіонаті України з футболу серед аматорів...

Рівнянин Віталій Лисак виграв турнір зі спідвею, що пройшов у болгарському місті Шемен. Інший рівнянин Станіслав Мельничук став п'ятим, Марко Левишин — шостим, а Станіслав Огородник — десятим. Загалом змагалося 13 спортсменів з України, Болгарії, Німеччини, Румунії та Словаччини.

Дві бронзові медалі здобули представниці Рівненщини на чемпіонаті України з вільної боротьби серед дівчат 1999-2001 р.н., що проходив у Харкові. У категоріях до 40 та до 65 кг нагороди вибороли, відповідно, Ірина Касперська та Діана Міланець.

Футбольний клуб «Малинськ» у чемпіонаті України з футболу серед аматорів на виїзді переміг футбольний клуб «Луцьк» — 4:2. А оржівський «ОДЕК» отримав технічну перемогу над ФК «Волока» (Чернівецька область). Після п'яти турів і малинці, й оржівці впевнено лідирують у своїх підгрупах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також