Кутовий

3205 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянин Михайло Романчук здобув «золото» на міжнародних змаганнях з плавання «Euromeet-2016»... Восьме місце на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні... Рівнянки Лариса Скоблюк та Тетяна Яковець (ОШВСМ) вибороли бронзові медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби... ФК «Садове» та «Горизонт» (Костопіль) посіли...

Рівнянин Михайло Романчук здобув «золото» на міжнародних змаганнях з плавання «Euromeet-2016», що завершились у Люксембурзі. Він фінішував першим на дистанції 1500 м вільним стилем з результатом 15:06.15. Другим став Ян Міка з Чехії, «бронза» в іспанця Марка Санчеза.

Восьме місце на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні, що пройшов у Запоріжжі, посіла збірна Рівненщини. Найкраще виступив представник Костопільського спортліцею Павло Білий, який у бігу на 2000 м з перешкодами став чемпіоном.

Рівнянки Лариса Скоблюк та Тетяна Яковець (ОШВСМ) вибороли бронзові медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок до 23 років, що пройшов у Києві. П'ятими стали Анна Кінчур, Віра Бугайчук (обидві — Рокитне) та Микола Чабан (Здолбунів).

ФК «Садове» та «Горизонт» (Костопіль) посіли, відповідно, друге та третє місця у чемпіонаті Рівного з футзалу, що фінішував у суботу. А чемпіоном достроково стала рівненська «Славія».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також