Кутовий

1134 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Баскетболісти БК-93-ОШВСМ у себе на майданчику двічі впевнено перемогли дублерів львівської «Галичини» — 83:65 та 99:78. Волейболістки «Регіни-МЕГУ» здобули одне очко у двох поєдинках проти луцької «Водині». Це вдалося завдяки поразці 2:3 у першій грі. Третє місце на молодіжному чемпіонаті України з вільної боротьби, що пройшов у Броварах, посіла рівнянка Лариса Скоблюк. Сьоме місце на Зимовому юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики, що пройшов у Запоріжжі, посіла збірна Рівненщини. Оржівський «ОДЕК» єдиний, хто ще не втратив очок у зимовій першості Рівного з футболу.

Баскетболісти БК-93-ОШВСМ у себе на майданчику двічі впевнено перемогли дублерів львівської «Галичини» — 83:65 та 99:78. У першій грі 21 очко у рівнян набрав Назар Кісільчук. У повторній зустрічі по 18 очок на свій рахунок записали ветерани Анатолій Дубнюк та В'ячеслав Ковалевський. Наступні ігри чемпіонату України у першій лізі помаранчево-чорні проведуть через тиждень у Вінниці.

Волейболістки «Регіни-МЕГУ» здобули одне очко у двох поєдинках проти луцької «Водині». Це вдалося завдяки поразці 2:3 у першій грі. А от в повторній зустрічі «Волинь» перемогла без варіантів — 3:0. Після цього у турнірній таблиці Суперліги рівнянки залишилися шостими. Поєдинки наступного туру команда Валерія Пархоменка проведе 13-14 лютого у Рівному проти вінницького «Медуніверситету».

Третє місце на молодіжному чемпіонаті України з вільної боротьби, що пройшов у Броварах, посіла рівнянка Лариса Скоблюк. За словами її тренера Дениса Кайди, це непоганий результат, зважаючи на те, що через травму Лариса пропустила майже рік. На кращий результат тренер розраховує на дорослому чемпіонаті України, що пройде у квітні в Харкові.

Сьоме місце на Зимовому юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики, що пройшов у Запоріжжі, посіла збірна Рівненщини. Найбільше очок нашій команді дала дистанція 2000 м з перешкодами серед юнаків. Тут усі три призові місця посіли наші земляки — Дмитро Пачковський, Михайло Цицюра та Роман Бондаренко. Загалом збірна Рівненської області завоювала дев'ять медалей.

Оржівський «ОДЕК» єдиний, хто ще не втратив очок у зимовій першості Рівного з футболу. Минулої неділі оржівці перемогли одного з головних своїх конкурентів ФК «Малинськ» — 2:0. Тож саме «ОДЕК» нині є лідером на стадіоні «Авангард», у парку ім.Шевченка попереду «Амако» з Симонова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також