Кутовий

1191 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

ФК «Малинськ» та «ОДЕК» (Оржів) дізналися суперників у чвертьфіналі чемпіонату України з футболу серед аматорів... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 6-го туру... Костопільчанин Дмитро Сірук з бронзовою медаллю повернувся з Туреччини, де проходив Кубок Європи з легкої атлетики...

ФК «Малинськ» та «ОДЕК» (Оржів) дізналися суперників у чвертьфіналі чемпіонату України з футболу серед аматорів. Малинці зустрінуться із «Агробізнесом» з міста Волочиськ Хмельницької області. Суперником оржівців буде «Єдність» з села Плиски, що на Чернігівщині. Матчі відбудуться 12 та 18 червня. Обидві наші команди перші поєдинки проведуть вдома.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 6-го туру: ФК «Садове» — «Маяк» (Сарни) — 1:2, «Случ» (Березне) — «Ізотоп» (Кузнецовськ) — 1:0, «Агат» (Гоща) — «Волинь-Цемент» (Здолбунів) — 6:1. Ще два матчі туру перенесли на 8 червня.

Костопільчанин Дмитро Сірук з бронзовою медаллю повернувся з Туреччини, де проходив Кубок Європи з легкої атлетики. У бігу на 10000 м команда України, в складі якої виступав Дмитро, посіла третє командне місце. Сірук є представником ОШВСМ та товариства «Динамо», готували його до змагань тренери Валерій Дітлашок та Ярослав Нечипорець.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також