Кутовий

1356 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Збірна Рівненської області з регбі на полі стадіону «Олімп» у матчі чемпіонату України у вищій лізі перемогла команду Ужгородського держуніверситету — 103:10... У чемпіонаті області з футболу відбулися поєдинки 15-го туру. У центральному матчі у Гощі «Амако» здобуло вольову перемогу над оржівським «ОДЕКом» — 3:2... Збірна Рівненщини посіла третє командне місце на чемпіонаті України з марафону, що пройшов у Білій Церкві..

Збірна Рівненської області з регбі на полі стадіону «Олімп» у матчі чемпіонату України у вищій лізі перемогла команду Ужгородського держуніверситету — 103:10. Попереду у рівнян гра у Львові проти «Батярів». Втім, головний матч цього етапу відбудеться 19 жовтня. Цього дня наша команда прийматиме івано-франківський «Роланд». У разі перемоги рівняни посядуть перше місце у Західній підгрупі, що дасть право розіграти «золото» у головному фіналі.

У чемпіонаті області з футболу відбулися поєдинки 15-го туру. У центральному матчі у Гощі «Амако» здобуло вольову перемогу над оржівським «ОДЕКом» — 3:2. В іншій грі з претензією на звання центральної сарненський «Маяк» обіграв ФК «Малинськ» — 1:0. Крім цього, ФК «Садове» здолало у Березному «Случ» — 3:1. Здолбунівський «Волинь-Цемент» до Кузнецовська не доїхав. Таким чином, одноосібно у чемпіонаті попереду «Маяк» — 28 очок, в «Ізотопа» — 25, в «ОДЕКа»­ — 24, але на гру менше.

Збірна Рівненщини посіла третє командне місце на чемпіонаті України з марафону, що пройшов у Білій Церкві. В особистому заліку серед жінок Катерина Карманенко стала другою, а Віта Потерюк — третьою. Серед чоловіків «бронза» у Сергія Українця.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також