Кутовий

1917 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Футболісти «Вереса» зазнали «вольової» поразки у Калуші.

Перемагаючи після першого тайму тамтешнє «Прикарпаття» — 1:0, у підсумку рівняни поступилися — 1:3. Успішніше виступила млинівська «Іква», вона виїзну гру проти «Борисфена-2» завершила нульовою нічиєю. Після 10 турів «Верес» серед шістнадцяти колективів групи А другої ліги посідає одинадцяте місце, а «Іква» — восьме.

Волейболістки «Регіни» не надто змучили своїх суперниць з Луцька у стартових іграх нового чемпіонату України серед команд вищої ліги. В обох матчах рівнянки програли — 0:3.

Всеукраїнські змагання з велоспорту серед юнаків та дівчат пройшли у Тернополі. Найвдаліше серед рівнян виступила Ольга Полховська, яка у гонці-критеріумі була першою, у груповій гонці — другою, а в гонці на час — третьою. Непоганий результат показав Олексій Сворін: друге місце у груповій гонці та перше — у гонці-критеріумі. Знов-таки у гонці-критеріумі третім був Анатолій Каштан.

Чотири медалі на молодіжній першості України з боротьби дзюдо вибороли представниці клубу «Олімпійські надії» та товариства «Україна». Учениця обласного ліцею-інтернату Ірина Гусєва була першою, Ольга Суха (ЗОШ №3), Наталія Крамарова та Катерина Кужель (обидві — РЕГІ) посіли третє місце. За підсумками цих змагань, а також виступу протягом сезону Катерину Кужель включено до збірної України для участі в молодіжній першості Європи, що пройде у листопаді в Сараєві.

Легкоатлетичний пробіг за участю спортсменів Білорусі, Литви, України та Польщі пройшов у польському місті Пйотркув-Трибунальський. На дистанції 7000 м переможницею стала рівнянка Ольга Котовська.

Чемпіонат України зі спорторієнтування серед спортсменів з вадами зору пройшов у Рівному. Переможцем серед семи збірних стала команда нашої області.

Насиченими спортивними заходами обіцяють стати ці вихідні. У суботу прихильники спорту зможуть відвідати волейбол та баскетбол. О 16-й годині у спорткомплексі «Водник» волейболістки «Регіни» прийматимуть білоцерківську «Рось». А о 17.00 у спорткомплексі ДЮСШ №4 свій перший домашній матч нинішнього сезону розпочне рівенський «Пульсар». Прийматимуть наші баскетболісти амбітний «Хімік» з Южного, нагадаю, що саме в цій команді нині виступає екс-пульсарівець Сергій Ліщук. У неділю теж буде волейбол та баскетбол. «Регіна» гратиме об 11.30, а «Пульсар» о 14.00 — суперники ті ж. Крім того, о 15.00 розпочнуться два футбольні матчі. На стадіоні «Хімік» відбудеться перший фінальний матч Кубка України серед аматорів між оржівським «ОДЕКом» та клубом «Єдність» з Чернігівської області. На стадіоні «Авангард» «Верес» у черговому турі першості серед команд другої ліги прийматиме «Борисфен-2». О 16.00 на рівенському мототреці пройде третій етап Кубка України зі спідвею. Отож приємного вболівання!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також