Кутовий

1220 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

32-ге місце з 57 учасників на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичного пістолета... Квасилівець Вадим Бурчак вперше в історії Рівненщини став чемпіоном України з бойового самбо... Баскетболістки рівненського «Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР» зазнали чергової поразки у фінальній частині чемпіонату України... Міні-футбольний клуб «Карди­нал-Рівне» втратив шанси посісти третє місце у регулярному чемпіонаті Екстраліги... Чотирнадцять команд з України та одна з Литви взяли участь у турнірі з греко-римської боротьби «Надія», що пройшов у Костополі...

32-ге місце з 57 учасників на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичного пістолета, що пройшов у голландському місті Арнхем, посів рівнянин Олег Омельчук. У складі збірної України у цій же дисципліні Олег став п'ятим. Нагадаємо, торік на аналогічному чемпіонаті у Москві Олег був двічі чемпіоном. Ще одна рівненська пістолетниця Оксана Камінська у Голландії стала 36-ю.

Квасилівець Вадим Бурчак вперше в історії Рівненщини став чемпіоном України з бойового самбо. Усі свої бої на чемпіонаті у Києві наш земляк виграв достроково нокаутами. І тепер його включено до збірної України для участі в чемпіонаті Європи. Крім того, медалі на чемпіонаті України здобули квасилівець Богдан Бабенко та Надія Холод із Зорі.

Баскетболістки рівненського «Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР» зазнали чергової поразки у фінальній частині чемпіонату України. В Одесі підопічні Валерія Жартуна програли «Інтерхіму» — 60:83. Найрезультативнішими у «Сузір'ї» стали його найдосвідченіші гравці Людмила Спиридонова — 16 очок та Олександра Поліщук — 14. Наступну гру рівнянки проведуть 14 березня у Києві проти лідера чемпіонату — «Динамо».

Міні-футбольний клуб «Карди­нал-Рівне» втратив шанси посісти третє місце у регулярному чемпіонаті Екстраліги. У принциповій з турнірної точки зору грі у Сумах підопічні Сергія Піддубного програли луганському «ЛТК» — 2:4 (у нас відзначились Євген Ланко та Дмитро Ситник). Завершуватиме перший етап «Кардинал» 28 березня домашньою грою проти «Титана-Зорі». Поки що у турнірній таблиці рівняни четверті.

Чотирнадцять команд з України та одна з Литви взяли участь у турнірі з греко-римської боротьби «Надія», що пройшов у Костополі. Змагалися борці віком від 15 до 20 років. У підсумку перше командне місце посіла збірна Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також