Кутовий

973 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» не зміг нічого протиставити у домашній грі проти харківського «Локомотива»... Баскетболістки «Сузіря-ОСДЮСШОР-НУВГП» у неділю проведуть першу домашню гру фінальної частини чемпіонату України... Традиційна Зимова першість Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна стартує найближчої суботи...

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» не зміг нічого протиставити у домашній грі проти харківського «Локомотива». Чинний чемпіон Екстраліги переміг — 5:2. Тож за дві гри до завершення регулярного чемпіонату рівняни, як і раніше, у турнірній таблиці на передостанньому восьмому місці. Наступну гру чемпіонату «Кардинал» проведе 22 січня вдома проти хмельницького «Спортлідера». А до цього, 16 січня, наша команда проведе кубкову зустріч в Івано-Франківську проти «Епіцентру».

Баскетболістки «Сузіря-ОСДЮСШОР-НУВГП» у неділю проведуть першу домашню гру фінальної частини чемпіонату України. У гості до рівнянок завітає БК «Франківськ». Матч у спортзалі НУВГП розпочнеться о 12.00.

Традиційна Зимова першість Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна стартує найближчої суботи. Участь у цьогорічному турнірі братимуть 20 команд як з Рівного, так і з навколишніх районів. Змагання проходитимуть у парку ім. Шевченка та на запасному полі стадіону «Авангард». Нагадаємо, чинним чемпіоном турніру є футбольний клуб «Малинськ».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також