Кутовий

693 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Лише одну перемогу в трьох матчах здобула у себе на майданчику рівненська волейбольна команда «Регіна». На сьомому місці з восьми команд завершили чемпіонат України баскетболістки рівненського «Сузір'я». Оржівський «ОДЕК» та ФК «Малинськ» представлятимуть цьогоріч Рівненщину в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. Без сенсацій завершилися матчі 1/16 фіналу Кубка області з футболу. Усі фаворити прогнозовано виграли.

Лише одну перемогу в трьох матчах здобула у себе на майданчику рівненська волейбольна команда «Регіна». Упродовж п'ятниці, суботи та неділі у Рівному пройшов перший тур втішного турніру чемпіонату Суперліги за 5-8 місця. Рівнянки програли спочатку вінницькому «Медуніверситету» — 1:3, а потім луцькій «Волині» — 0:3. І тільки в заключній зустрічі перемогли чернігівський «Педуніверситет» — 3:1. Другий, заключний етап турніру відбудеться 27-29 квітня у Луцьку. Поки що наша команда — сьома.

На сьомому місці з восьми команд завершили чемпіонат України баскетболістки рівненського «Сузір'я». У заключній грі, яка вже нічого не вирішувала, рівнянки у себе на майданчику програли київському «Динамо» — 66:85.

Оржівський «ОДЕК» та ФК «Малинськ» представлятимуть цьогоріч Рівненщину в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. В одній групі з оржівцями, які, нагадаємо, є чинними бронзовими призерами цього турніру, виступатимуть «Нива» (Вінниця), «Поділля» (Хмельницький) та ФК «Волока» (Чернівецька область). Разом з «Малинськом» гратимуть не менш цікаві колективи — МФК «Житомир», ФК «Луцьк» та «Гірник» (Соснівка, Львівська область). Стартує чемпіонат 23 квітня. Цього дня малинці вирушать до Житомира, а оржівці — до Вінниці.

Без сенсацій завершилися матчі 1/16 фіналу Кубка області з футболу. Усі фаворити прогнозовано виграли. Так, чинний чемпіон сарненський «Маяк» розгромив «Граніт» (Томашгород) — 8:0. Віце-чемпіон і володар Кубка оржівський «ОДЕК» не мав проблем з «Продторгобладнанням» — 4:1. Інший призер ФК «Малинськ» виграв в Острожці — 6:0. Центральним матчем 1/8 фіналу буде протистояння в Оржеві, куди завітає незручне для «ОДЕКа» ФК «Садове». «Маяк» прийматиме володимирецьку «Енергію», «Малинськ» — ФК «Горбаків». Матчі цієї стадії відбудуться 17 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також