Кутовий

1146 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Волейболістки "Регіни-МЕГУ-ОШВСМ" здобули одне очко в двох домашніх матчах проти запорізької "Орбіти" "Комфорт-Сервіс" та костопільський "Горизонт" посіли друге та третє місця у чемпіонаті Рівного з футзалу, який фінішував минулих вихідних. Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" у суботу проведе перший у 2015 році матч. Баскетболісти сарненського "Будсервісу" у перенесеному турі чемпіонату першої ліги...

Волейболістки "Регіни-МЕГУ-ОШВСМ" здобули одне очко в двох домашніх матчах проти запорізької "Орбіти". І якщо в першій зустрічі проти другої команди Суперліги рівнянки прогнозовано програли — 0:3, то в повторній створили міні-сенсацію, програвши 2:3. Після 16 ігор в активі рівнянок 12 очок і шосте місце у турнірній таблиці. Наступні матчі підопічні Валерія Пархоменка проведуть 23-24 січня у Тернополі проти "Галичанки".

"Комфорт-Сервіс" та костопільський "Горизонт" посіли друге та третє місця у чемпіонаті Рівного з футзалу, який фінішував минулих вихідних. А чемпіоном достроково стала "Славія". Останнє ж місце у першій лізі посів "Хімік", і тепер серед еліти його замінить переможець другого дивізіону "Граніт".

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" у суботу проведе перший у 2015 році матч. В 1/8 фіналу Кубка України рівняни прийматимуть криворізький "Приват". Початок гри о 13.00.

Баскетболісти сарненського "Будсервісу" у перенесеному турі чемпіонату першої ліги найближчих вихідних прийматимуть одного з лідерів групи "Північ-Полісся" львівський "Політехнік". Матчі відбудуться у спорткомплексі "Водник" у суботу о 17.00, а в неділю о 10.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також