Кутовий

1809 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Футболісти «Вереса» після переконливої домашньої перемоги над «Енергетиком» — 4:1 — ледве врятувалися в Івано-Франківську у матчі з дебютантом другої ліги клубом «Факел» — 1:1.

Пропустивши гол на 12-й хвилині з пенальті, «вересівці» відігралися аж на 86-й хвилині, коли влучно пробив Володимир Ткачук. Черговий тур, згідно з календарем, рівняни пропускають, зіграють же вони аж 26 вересня у Бершаді. І хоча ФК «Бершадь», укомплектована досвідченими вінницькими футболістами, у цьому сезоні високих турнірних завдань не ставить, «Вересу» там буде нелегко, бо саме на день гри припадає день народження одного з керівників клубу. А який керівник не захоче побачити на своє свято перемогу рідної команди? Результати інших матчів 6-го туру: «Спартак-2» — «Динамо-3» — 3:1, «Енергетик» — «Буковина» — 2:1, ФК «Бершадь» — «Нафтовик» — 1:0, «Освіта» — «Нива» — 2:0, «Оболонь-2» — «Чорногора» — 0:1, «Рава» — «Техно-Центр» — 1:0.

Міні-футбольний клуб «Рівне» провів минулого тижня турнір. Участь у змаганнях брали рівенські команди «Ощадбанк», «Карат» та ДЮСШ №4, а також львівські «Павук» та «Кардинал». У фіналі «кардинали» обіграли МФК «Рівне» — 3:1. За словами Віталія Засморжука, нічого страшного у поразці рівнян немає, адже гравці лише переходять на паркет з великого поля. Разом з тим, доволі невизначеною залишається доля Західної зони першої ліги, де планує виступати МФК «Рівне». Усе має прояснитися під час засідання, що пройде у найближчі дні у Києві.

Сергій Ліщук вдало відіграв у відбірковому матчі чемпіонату Європи з баскетболу між збірними Бельгії та України. Наш земляк набрав 20 очок і зробив 8 підборів. Врешті українці перемогли — 85:81.

Олена Зінько, яка тренується у рівенській ДЮСШ №5, стала срібною призеркою чемпіонату України з боксу, що проходив в Івано-Франківську. Олена виступала в категорії до 50 кг і у фіналі поступилася чемпіонці Європи з Чернігова. Зараз рівнянка готується до чемпіонату світу, щоправда, з кікбоксингу.

Відкрита першість області з пляжного волейболу пройшла у Рівному на стадіоні «Хімік». У змаганні жінок брало участь одинадцять колективів. Перемогли спортсменки РЕГІ, друге місце представниць Олександрії, третє — у костопільчанок. Серед восьми чоловічих команд призерами стали: «Спорт», «Водник» та «Регік».

Першість дитячо-юнацької футбольної ліги України стартувала у суботу. Вихованці рівенської СДЮШОР «Верес» приймали «Динамо-Поділля» з Хмельницького. Підопічні Олександра Гіля (1990 р.н.) перемогли — 6:0, а Володимира Возницького (1988 р.н.) — 3:1. Цікаво, що цього року в першій лізі ДЮФЛ, де виступають рівняни, команди беруть участь лише двома віковими, тобто футболісти СДЮШОР «Верес» 1989 та 1991 р.н. залишилися поза грою. Досить прикро, адже вихованці Миколи Філіна 1989 р.н. торік продемонстрували у першості досить змістовну гру.

У чемпіонаті області з футболу відбулися чергові матчі: «ОДЕК» (Оржів) — АФК «Дубно» — 7:1, «Волинь-Цемент» (Здолбунів) — «Лісовод» (Дубровиця) — 1:4, «Торпедо» (Костопіль) — «Водник» (Рівне) — 2:0, «Хімік»(Рівне) — «Острог-Академія» — 6:0, «Сокіл» (Радивилів) — «Ізотоп» (Кузнецовськ) — 1:2, «Полісся» (Рокитне) — «Маяк» (Сарни) — 0:4. Тепер в активі «ОДЕКа» 40 очок та ще й гра в запасі. У «Волинь-Цементу» — 34 очки. Ще ціла група команд — «Хімік», «Маяк», «Ізотоп», «Лісовод» та «Торпедо» — мають, відповідно, 27, 26, 25, 24 та 23 очки. Отож боротьбу за «золото» практично можна вважати завершеною. А от чи втримають здолбунівці друге місце, це ще під питанням. Головна ж інтрига, судячи з усього, розгорнеться у боротьбі за «бронзу», де амбітних претендентів хоч відбавляй.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також