Кутовий

1134 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

24-те і 26-те місця на етапі Кубка світу з акробатичного фрістайлу, що пройшов в американському Дір-Воллі, посіли рівненські повітряні лижниці Ольга Полюк та Анастасія Новосад... Баскетболістки "Сузір'я" у суботу та неділю зіграють чергові матчі у чемпіонаті України серед команд першої ліги... Команда "Північ-Центр" виграла першість Рівного з футзалу у другій лізі... Баскетболісти "Пульсара" зазнали вже дев'ятої поразки у десяти матчах поточного чемпіонату у вищій лізі... Участь 28 команд очікується цьогоріч у відкритій зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна...

24-те і 26-те місця на етапі Кубка світу з акробатичного фрістайлу, що пройшов в американському Дір-Воллі, посіли рівненські повітряні лижниці Ольга Полюк та Анастасія Новосад. Загалом серед жінок змагалися 33 спортсменки. Цей та наступні етапи Кубка світу для наших фрістайлісток — це підготовка та відбір до зимових Олімпійських ігор у Сочі. До слова, серед чоловіків у Дір-Воллі перемогу здобув рівнянин Антон Кушнір, який вже багато років захищає кольори Білорусі.

Баскетболістки "Сузір'я" у суботу та неділю зіграють чергові матчі у чемпіонаті України серед команд першої ліги. Прийматимуть рівнянки "Політехніку" зі Львова. Початок зустрічей о 18.00 та 10.00.

Команда "Північ-Центр" виграла першість Рівного з футзалу у другій лізі. Срібні та бронзові медалі здобули ФК "Садове" та "Епіцентр-К". Щодо першої міської ліги, то там змагання ще тривають, очолює турнірну таблицю "Славія".

Баскетболісти "Пульсара" зазнали вже дев'ятої поразки у десяти матчах поточного чемпіонату у вищій лізі. Черговим кривдником рівнян стало одеське "Немо", яке без проблем здобуло у Рівному перемогу — 94:73. Наступну гру підопічні Михайла Переверзія проведуть 19 січня у Кременчуці проти "Кременя".

Участь 28 команд очікується цьогоріч у відкритій зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна. Це менше, ніж у минулі роки, але цього разу колективи змагатимуться лише у двох підгрупах — на стадіоні "Авангард" та у парку. По 8 найкращих представників кожної підгрупи продовжать боротьбу у плей-офф. Оскільки турнір має насамперед підготовчу мету, то організатори свідомо більш сильні колективи зібрали на "Авангарді". Зокрема, там гратимуть "ОДЕК" (Оржів), ФК "Малинськ", "Гоща-Амако", ФК "Садове", а також молодіжний склад луцької "Волині". Загалом у турнірі братимуть участь представники шести районів Рівненщини. Стартує зимова першість у суботу о 9.30.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також