Кутовий

1105 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Обласна федерація футболу провела жеребкування 1/16 фіналу Кубка Рівненщини. Друге командне місце на чемпіонаті України з підводної стрільби по мішенях здобули спортсмени рівненського клубу «Случ». Рівнянин Олександр Бабарика фінішував другим у 42-му марафоні у польському місті Дебно. Баскетболістки команди «Рівненщина» стали чемпіонками України серед дівчат 2002 р.н.

Обласна федерація футболу провела жеребкування 1/16 фіналу Кубка Рівненщини. Чинний володар цього трофею оржівський «ОДЕК» гратиме у Рівному проти юнаків зі спортшколи «Верес». Сарненський «Маяк» поїде до Кустина, а «Гоща-Амако» — до Острога. Загалом участь у цьому етапі візьмуть 32 команди. Усі матчі відбудуться 18 квітня. Лише «Верес» та «ОДЕК» зіграють 15 квітня. Крім того, виконком федерації затвердив календар матчів першого кола чемпіонату області. Вже у стартовому турі в Оржеві 3 травня зустрінуться чемпіон та віце-чемпіон «ОДЕК» та «Маяк». Усього в першій обласній лізі гратиме 12 клубів.

Друге командне місце на чемпіонаті України з підводної стрільби по мішенях здобули спортсмени рівненського клубу «Случ». Участь у змаганнях, що проходили у Борисполі, брало п'ять команд — із Києва, Борисполя, Миколаєва, Черкас та Рівного. Найкраще з рівнян в особистому заліку виступив Дмитро Єремейчук, який виборов три золоті медалі.

Рівнянин Олександр Бабарика фінішував другим у 42-му марафоні у польському місті Дебно. Дистанцію у 42195 м він подолав за 2 год. 14 хв. і 39 с., зовсім трохи програвши переможцю змагань кенійцю Феліксу Кангого Кіпкоріру. Загалом участь у марафоні взяло 2200 учасників із України, Білорусі, Кенії, Ефіопії, Іспанії, Німеччини та Польщі.

Баскетболістки команди «Рівненщина» стали чемпіонками України серед дівчат 2002 р.н. У фінальній частині, що проходила у Рівному, підопічні Валерія Жартуна без проблем розгромили одноліток з Бердянська та Нововолинська. Таким чином, «Рівненщина-2002» вже вдруге поспіль виграла ці всеукраїнські змагання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також