Кутовий

1066 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Збірна Рівненської області посіла друге командне місце у багатоденній гонці на юнацькому чемпіонаті України з велоспорту, що завершився у Хмельницькому... Перші півфінальні матчі відбулися у Кубку Рівненщини з футболу... Рівнянин Сергій Ліщук не допоможе збірній України на Євробаскеті-2015...

Збірна Рівненської області посіла друге командне місце у багатоденній гонці на юнацькому чемпіонаті України з велоспорту, що завершився у Хмельницькому. Загалом змагалося 18 команд. У складі нашої збірної медалі здобули Антон Пастух, Олександр Мартинюк (обидва — ДЮСШ №4), Богдан Кравчук і Богдан Полюлюк (обидва — ДЮСШ «Колос»). При цьому Полюлюк ще й став третім в особистому заліку. Серед дівчат вихованка ДЮСШ №4 Софія Савчук виборола «бронзу» у складі команди Хмельницької області, оскільки рівненської дівчачої команди на чемпіонаті не було. Готували спортсменів тренери Денис Паршиков та Анатолій Чаюк.

Перші півфінальні матчі відбулися у Кубку Рівненщини з футболу. Обидва поєдинки завершилися досить несподівано. Оржівський «ОДЕК», який на третій сходинці завершив перше коло чемпіонату, розгромив у себе на полі другу команду ліги радивилівський «Сокіл». Ще більше здивував амбітний ФК «Малинськ», який не зміг вдома виграти в друголігового ФК «Млинів» — 2:2. Матчі-відповіді у Радивилові та Млинові відбудуться 19 липня.

Рівнянин Сергій Ліщук не допоможе збірній України на Євробаскеті-2015. Про це виданню «Спорт-Експрес в Україні» повідомив головний тренер збірної Євген Мурзін. За словами тренера, 33-річний баскетболіст дуже хотів допомогти головній команді країни, але не пройшов медичне обстеження. Лікарі заборонили Ліщуку, якого упродовж сезону переслідували травми, у найближчі кілька місяців будь-які фізичні навантаження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також