Кутовий

1210 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Баскетболістки "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" не змогли вчинити опір лідеру жіночого чемпіонату України київському "Динамо" на його майданчику – 50:83... В обласному Меморіалі Володимира Шморгуна з футболу фінішував перший етап... Луцька "Волинь", яка виступає в Українській прем'єр-лізі, виявила бажання у неділю провести товариський матч проти представника чемпіонату Рівненщини футбольного клубу "Малинськ"... Три бронзові медалі на всеукраїнському юнацькому турніру з боксу пам'яті Олександра Соколовського, що впродовж чотирьох днів проходив у спорткомплексі ДЮСШ №4, вибороли представники Рівненщини...

Баскетболістки "Сузір'я-НУВГП-ОСДЮШОР" не змогли вчинити опір лідеру жіночого чемпіонату України київському "Динамо" на його майданчику – 50:83. Найрезультативнішою у рівнянок стала новачок команди Ірина Басалик – 17 очок. Наступну гру підопічні Валерія Жартуна проведуть у Рівному, в суботу о 14.30 вони прийматимуть свого головного турнірного конкурента "Вінницькі блискавки". Саме від результату цієї гри залежатиме, чи зможе "Сузір'я" увійти до квартету найсильніших клубів країни.

В обласному Меморіалі Володимира Шморгуна з футболу фінішував перший етап. З групи А до наступної стадії пробилися "ОДЕК" (Оржів), "Гоща-Амако" та ФК "Садове", з групи Б – ФК "Малинськ", "Ізотоп" (Кузнецовськ) та "Маяк" (Сарни). У фінальній частині клуби гратимуть із врахуванням "золотих" очок, здобутих на першому етапі. Так, нині "ОДЕК" та "Малинськ" вже мають по 6 очок, інші колективи – по одному. Триватиме турнір до 29 березня. Саме в заключний день о 13.30 "ОДЕК" та "Малинськ" зустрінуться між собою.

Луцька "Волинь", яка виступає в Українській прем'єр-лізі, виявила бажання у неділю провести товариський матч проти представника чемпіонату Рівненщини футбольного клубу "Малинськ". З такою пропозицією до керівництва малинців телефонував особисто президент та головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний. Нагадаємо, що юніорський склад луцької команди (U-19) брав участь у Зимовій першості Рівного, де посів четверте місце, а "Малинськ" став переможцем цього турніру. Тож тепер, користуючись паузою в чемпіонаті, помірятись силою з малинцями вирішила і основа "Волині".

Три бронзові медалі на всеукраїнському юнацькому турніру з боксу пам'яті Олександра Соколовського, що впродовж чотирьох днів проходив у спорткомплексі ДЮСШ №4, вибороли представники Рівненщини. У категоріях до 50 та 55 кг третіми стали рівняни Владислав Жовтанюк та Денис Пархомець, а в категорії до 57 кг - млинівець Роман Смолярчук. Цей турнір був останнім етапом відбору до чемпіонату Європи, що у травні пройде у Львові. На жаль, жоден із боксерів з Рівненщини у підсумку до збірної не потрапив. Загалом участь у турнірі брало понад сто юних боксерів з усіх областей України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також