Кутовий

974 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Сарненський «Маяк» здобув чергові дві перемоги у чемпіонаті України з баскетболу серед команд першої ліги... Майже сто спортсменів взяло участь у чемпіонаті області з вільної боротьби, що пройшов у спортзалі Рівненської ДЮСШ №5... Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» цієї суботи розпочне друге коло чемпіонату Екстраліги...

Сарненський «Маяк» здобув чергові дві перемоги у чемпіонаті України з баскетболу серед команд першої ліги. У Рівному в спорткомплексі «Водник» сарненці здолали червоноградський «Шахтар» — 96:74 та 100:67. У цьому ж турі рівненський БК-93 двічі обіграв на виїзді БК «Коростень». Наступні ігри наші клуби проведуть в гостях — «Маяк» проти БК «Львів», а БК-93 проти БК «Житомир».

Майже сто спортсменів взяло участь у чемпіонаті області з вільної боротьби, що пройшов у спортзалі Рівненської ДЮСШ №5. У підсумку як серед чоловіків, так і серед жінок найбільше перших місць дісталося борцям з Рівного. За підсумками чемпіонату області буде сформовано команду, що у грудні захищатиме честь Рівненщини на Кубку України у Броварах.

Міні-футбольний клуб «Кардинал-Рівне» цієї суботи розпочне друге коло чемпіонату Екстраліги. У гості до рівнян завітає криворізький «Приват». Початок зустрічі о 13.00. Нагадаємо, що перше коло наша команда завершила на останньому місці, зазнавши у восьми матчах семи поразок. Втім, наставник «Кардинала» Сергій Піддубний рішуче налаштований у другому колі надолужити згаяне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також