Кутовий

1288 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Рівнянка Світлана Станко посіла четверте місце на чемпіонаті України з бігу на 10000 м, що пройшов на НСК "Олімпійський" у Києві... П'яте місце у командному заліку на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики, що пройшов у Києві, посіла збірна Рівненської області... ВизначилИся три з чотирьох півфіналістів Кубка області з футболу...

Рівнянка Світлана Станко посіла четверте місце на чемпіонаті України з бігу на 10000 м, що пройшов на НСК "Олімпійський" у Києві. Інша представниця Рівненщини Катерина Карманенко стала сьомою. Серед чоловіків Іван Бабарика посів 11 сходинку.

П'яте місце у командному заліку на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики, що пройшов у Києві, посіла збірна Рівненської області. "Золото" та "срібло" у метанні списа здобули костопільчани Олександр Звіздецький та Олександр Козубський. Інша представниця Костопільського спортліцею Марина Дуць стала першою у бігу на 800 м. Друге місце у бігу на 1500 м виборов рівнянин Антон Грабовський. Бронзові медалі здобули Андрій Козик (400 м з бар'єрами), Інна Ковтун (200 м), а також юнацька естафетна команда — 100, 200, 300, 400 м.

ВизначилИся три з чотирьох півфіналістів Кубка області з футболу — це ФК "Малинськ", ФК "Садове" та "Маяк" (Сарни). Хто переможе у парі "ОДЕК" (Оржів) — "Ізотоп" (Кузнецовськ) — стане відомо 31 травня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також