Кутовий

1420 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" з рахунком 2:4 поступився у Луганську "ЛТК"... Фінал Аматорської баскетбольної ліги Рівного відбудеться сьогодні о 19.00 у спорткомплексі НУВГП... Баскетболісти "Пульсара" дали бій на власному майданчику харківському "Авантаж-Політехніку"...

Міні-футбольний клуб "Кардинал-Рівне" з рахунком 2:4 поступився у Луганську "ЛТК". Це була заключна виїзна гра рівнян у нинішньому сезоні. На поєдинок, який вже не мав турнірного значення, "Кардинал" поїхав без чотирьох досвідчених гравців — Сергія Тригубця, Мар'яна Маринюка, Андрія Чернієнка та Павла Дармовіса. Та й граючий наставник рівнян Сергій Піддубний з'явився на майданчику лише за рахунку 1:3. Заключну гру нинішнього чемпіонату в Екстралізі "кардиналівці" проведуть 3 травня у Рівному проти львівської "Енергії".

Фінал Аматорської баскетбольної ліги Рівного відбудеться сьогодні о 19.00 у спорткомплексі НУВГП. У вирішальному поєдинку зустрінуться рівненський "Лавісс" та нетішинський "Енергетик" . У матчі за третє місце о 17.30 зіграють "Балтік Хаус" та "Водник".

Баскетболісти "Пульсара" дали бій на власному майданчику харківському "Авантаж-Політехніку". Рівняни з рахунком 8:22 провалили першу чверть, але змогли зібратися, і в середині заключної десятихвилинки "Пульсар" відставав від суперника лише на два очки. Втім, наздогнати гостей наша команда не змогла. У підсумку "Авантаж" переміг — 77:63. У рівнян найрезультативнішим став Сергій Роман, який набрав 17 очок. Таким чином, у "Пульсара" так і залишається в активі одна перемога. Наступну зустріч рівненські баскетболісти проведуть 25 квітня вдома проти дублерів МБК "Миколаїв".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також