Кутовий

872 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Регбійний клуб «Рівне» з перемоги розпочав новий чемпіонат України з регбі-15... Команда «Нива» (Вишняки, Полтавська область) виграла турнір з мотоболу... У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 13-го туру: ФК «Вельбівно» — «Маяк» (Сарни) — 0:2...

Регбійний клуб «Рівне» з перемоги розпочав новий чемпіонат України з регбі-15. На стадіоні «Олімп» рівняни розгромили менш досвідчену команду «Корзо» з Ужгорода — 64:3. Загалом у групі А вищої ліги грає три клуби, крім згаданих двох, ще й івано-франківський «Роланд», проти якого рівняни зіграють у неділю на виїзді. Ще чотири команди грають у групі Б. Потім переможці груп розіграють «золото», а другі команди зіграють за «бронзу».

Команда «Нива» (Вишняки, Полтавська область) виграла турнір з мотоболу, що пройшов у Дубровиці і був присвячений Дню лісівника. Друге місце у «Поділля» з Кам'янця-Подільського, третє — в «Юності» з білоруського Пінська.

У чемпіонаті області з футболу відбулися матчі 13-го туру: ФК «Вельбівно» — «Маяк» (Сарни) — 0:2, «Случ» (Березне) — «Сокіл» (Радивилів) — 1:2, «Амако» (Гоща) — «Ізотоп» (Кузнецовськ) — 4:1, «Волинь-Цемент» (Здолбунів) — ФК «Малинськ» — 0:2. Гру ФК «Садове» — «ОДЕК» перенесено через участь оржівців у чемпіонаті України. Як і раніше, попереду «Маяк», аж на 8 очок відстає від нього «Сокіл».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також