Кутовий

1956 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Міжнародний турнір зі спідвею «Кубок Співдружності» пройшов на День незалежності у Рівному

Крім рівенських гонщиків, участь у змаганнях брало сім поляків та два угорці. Саме поляки були головними конкурентами наших Володимира Трофимова та Володимира Колодія у боротьбі за головний приз. У підсумку Трофимов та поляк Чехович набрали по 14 очок, проте останній від додаткового заїзду відмовився, віддавши головний приз рівнянину. Третє місце і 13 очок у іншого поляка — Стешека, 13 очок і 4 місце — у Колодія. На жаль, не обійшлася ця гонка без травм: в одному з заїздів зіштовхнулися Олександр Бородай та Олег Немчук, після чого Олег припинив боротьбу. Сподіваємося, що травма у нього не дуже серйозна.

Оржівський «ОДЕК» знову виграв Кубок області з футболу. У фінальному матчі, який пройшов на переповненому стадіоні міста Костопіль, оржівці, як і торік, обіграли здолбунівський «Волинь-Цемент». Цього разу рахунок був 2:0, причому обидва голи підопічні Григорія Шаламая провели до перерви. «ОДЕК», який також є лідером чемпіонату області, протягом гри переважав суперника, а тому переміг заслужено.

Збірна України з баскетболу взяла участь у турнірі в Португалії. Підопічні Геннадія Защука виграли у збірних Голландії — 80:68 та Португалії — 78:69, а також поступилися чехам — 79:89, посівши підсумкове друге місце. У складі українців виступав вихованець рівенського баскетболу Сергій Ліщук. Найкраще Сергію вдався матч проти голландців, в якому він набрав 15 очок і зробив 5 підборів.

Перший в нашій області штучний майданчик від Федерації футболу України відкрили у вівторок у Костополі. Такі майданчики мають також з’явитися в Олександрії, Здолбунові, Острозі, Гощі, Оржеві, Сарнах, Рокитному, Дубровиці та Березному. Цікаво, що для таких футбольних центрів, як Рівне та Кузнецовськ штучні поля поки що не передбачені.

Ігор Гуцалюк став переможцем міжнародного турніру з кікбоксингу «Кубок ЮБК», що пройшов у Ялті. У фул-контакті в категорії до 82 кг Ігор провів три поєдинки, в яких здобув перемоги. Також Ігор змагався у семі-контакті в надважкій категорії, де посів друге місце.

Юрій Михалюк, учень 1-Е класу НВО №12, став переможцем турніру серії Гран-прі України 2004 з гри го, що проходив у Києві. Це вже не перший успіх 7-річного юнака. Перед цим Юрій переміг на представницькому турнірі в Польщі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також