Кутовий

1102 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Бронзову медаль на Кубку України з важкої атлетики, що проходив у Вінниці, здобув здолбунівець... Зимовий чемпіонат України з легкої атлетики відбувся у Сумах. Рівнянка Олена Колесниченко серед дорослих у бігу на 400 м стала дев'ятою, а серед молоді — другою... Чемпіонат України з самбо серед юніорів та юнаків пройшов у Львові... Баскетболісти "Пульсара" ігри найближчих вихідних у Шахтарську та Алчевську не проведе... У Зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна у вихідні відбулися лише суботні матчі...

Бронзову медаль на Кубку України з важкої атлетики, що проходив у Вінниці, здобув здолбунівець Роман Василевський. Цього результату він досяг у категорії до 105 кг.

Зимовий чемпіонат України з легкої атлетики відбувся у Сумах. Рівнянка Олена Колесниченко серед дорослих у бігу на 400 м стала дев'ятою, а серед молоді — другою. На цій же дистанції серед дорослих перемогла Ганна Рижикова (Ярощук), яка виступає паралельно за Рівненську та Дніпропетровську область. Паралельно в Ялті відбувся чемпіонат України з метань, де серед юнаків у метанні списа чемпіоном став костопільчанин Олександр Козубський, його результат — 68,47 м.

Чемпіонат України з самбо серед юніорів та юнаків пройшов у Львові. Серед юнаків чемпіонами стали квасилівці Дмитро Довжик (до 48 кг), Максим Дудяк (до 56 кг) та Ірина Черевань (40 кг). Серед юніорів Ігор Кухар (до 74 кг) був третім, а Вадим Бурчак не мав собі рівних у бойовому розділі.

Баскетболісти "Пульсара" ігри найближчих вихідних у Шахтарську та Алчевську не проведе. Федерація баскетболу України призупинила до 3 березня усі змагання під своєю егідою. Для рівненського клубу це, до певної міри, навіть "плюс", адже його фінансове становище нині досить складне, а поїздка на Донбас вимагає чималих коштів.

У Зимовій першості Рівного з футболу пам'яті Володимира Шморгуна у вихідні відбулися лише суботні матчі. Ігри неділі перенесли на п'ятницю 1 березня. Після 11 турів на "Авангарді" поза конкуренцією ФК "Садове", у парку ім. Шевченка — ФК "Омеляна". Причому омелянці поки що не втратили жодного очка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також