Кутовий

890 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Волейболістки «Регіни-МЕГУ» з поразок розпочали новий чемпіонат Суперліги... Рівненська команда стала чемпіоном України зі стрільби з пневматичного пістолета... Квасилівець Микола Коба вже вп'яте став чемпіоном світу з самбо серед ветеранів...

Волейболістки «Регіни-МЕГУ» з поразок розпочали новий чемпіонат Суперліги. У рідних стінах рівнянки поступилися запорізькій «Орбіті» — 1:3 (14:25, 25:23, 15:25, 19:25), 0:3 (18:25, 19:25, 17:25). Наступні матчі підопічні Валерія Пархоменка проведуть 30-31 жовтня у Тернополі проти «Галичанки».

Рівненська команда стала чемпіоном України зі стрільби з пневматичного пістолета. Змішана чоловічо-жіноча пара Олег Омельчук та Юлія Бороденко виявилася найсильнішою в державі. У фіналі у цій новій для вітчизняної стрільби дисципліні Олег та Юлія у Львові перемогли львівську пару, в якій виступав олімпійський чемпіон Олександр Петрів. Крім того, рівненська чоловіча команда (Олег Омельчук, Андрій Сокол та Владислав Данилов) виборола командну «бронзу», а Омельчук став чемпіоном в особистому заліку. При цьому Олег повторив рекорд України, який йому й належить.

Квасилівець Микола Коба вже вп'яте став чемпіоном світу з самбо серед ветеранів. Чергову золоту медаль він виборов на чемпіонаті в Ізраїлі. Інший наш земляк Желал Хаджиєв виборов «бронзу».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також