Кутовий

1057 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

Баскетболісти "Пульсара" у себе на майданчику поступилися севастопольському "Мусону" — 69:88... Баскетболістки рівненського "Сузір'я" однією ногою вже у фінальній частині чемпіонату України серед команд першої ліги... Студентка НУВГП Валентина Молчанець посіла перше місце серед юніорок... Безкоштовну міську ковзанку відкрито у Рівному в одному з дворів на проспекті Миру...

Баскетболісти "Пульсара" у себе на майданчику поступилися севастопольському "Мусону" — 69:88. Єдиним у господарів, хто взяв на себе гру в нападі, був Тарас Липін, на його рахунку — 36 очок. Варто відзначити, що на відміну від "Пульсара", де грає переважно молодь, севастопольський клуб має у заявці цілу групу гравців із досвідом виступів у Суперлізі. Зокрема, до Рівного у його складі приїхали екс-"пульсарівці" Данило Козлов та Денис Баяндін. Після домашньої гри з "Мусоном" на "Пульсар" тепер очікує затяжне виїзне турне із чотирьох матчів. Вдома вболівальники рівненських баскетболістів побачать аж 21 лютого.

Баскетболістки рівненського "Сузір'я" однією ногою вже у фінальній частині чемпіонату України серед команд першої ліги. Це стало можливим завдяки двом домашнім перемогам над головним конкурентом — командою Львівського університету фізкультури — 84:69 та 90:62. Офіційно оформити путівку до фіналу підопічні Валерія Жартуна зможуть 8-9 лютого у домашніх іграх проти тернопільського "Універа".

Студентка НУВГП Валентина Молчанець посіла перше місце серед юніорок і третє місце серед жінок на чемпіонаті України з акватлону, що відбувся у Харкові. Акватлон — це спрощена версія тріатлону, до якої входять плавання та біг.

Безкоштовну міську ковзанку відкрито у Рівному в одному з дворів на проспекті Миру. Міський центр "Спорт для всіх" планує на ній проводити різноманітні змагання. Головний недолік ковзанки — природний лід, а також відсутність поруч пункту прокату ковзанів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також