Кваліфікованих кухарів з Рівненщини чекають в українському війську

1284 0

Ми у соцмережах:

Микола Радовенчик із Гощанщини приготував м'ясний рулет

Пів року професійного навчання на базі Рівненського центру професійної-технічної освіти державної служби зайнятості – і документ державного зразка про кваліфікацію «Кухар» третього розряду у вас на руках!

Щоправда, за цей період потрібно вивчити чимало теоретичного матеріалу, опанувати роботу із професійним обладнанням, згодом закріпити свої навички на виробничій практиці, успішно скласти державну кваліфікаційну атестацію, підтвердивши теоретичні знання та презентуючи приготування страв державній кваліфікаційній комісії, повідомляє Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості..

Відмінно впоралися із усіма завданнями слухачі, направлені на навчання Рівненським міським центром зайнятості, Рівненською, Гощанською районними, Дубенською міськрайонною філіями Рівненського ЦЗ та Нікопольським МРЦЗ Дніпропетровської області. Пізнаючи мистецтво приготування їжі, майбутні майстри активно працювали на навчальній кухні, дослухалися порад досвідчених педагогів. Задоволені підготовкою і роботодавці, на базах яких працювали практиканти.

Педагоги відзначають творчий підхід, відповідальну роботу та професійний азарт і натхнення кухарів. Днями свої таланти слухачі продемонстрували на ДКА.

Микола Радовенчик із Гощанщини, староста групи, приготував м'ясний рулет. Оцінка його знань і роботи -11 балів. Із чудовим результатом та професійними вміннями випускник після навчання йде до війська, де і працюватиме кухарем.

Рівнянин Назар Самойлов презентував «Тріо паштетів». Якісна, смачна та довершена страва із печінки, курячого і рибного м’яса також була оцінена в 11 балів. Кухар мріє про сучасний заклад і прагне створювати власні «фірмові» страви.

Тетяна Василець із Рівного порадувала присутніх суші. Вишукана презентація та чудові смакові якості – візитка кухаря у будь-якому закладі харчування.

Рівнянка Надія Загоруйко – кухар із особливими потребами. Під час навчання наполегливо проявляла кращі якості кухаря – уважність, акуратність, старанність та відповідальність. Презентувала суцільні вітаміни - духмяні налисники із яблуками, сиром і маком під полуничним соусом.

Група сильна, цілеспрямована та невтомна. Встигали і вчитися, і армії допомагати. Ліпили вареники із різними начинками та передавали нашим військовим.

Із такими робітниками справи, поза сумнівом, йтимуть успішно, а прихильність відвідувачів закладів лише зростатиме. Привітала випускників заступниця директора закладу освіти Руслана Бодренко. Вона вручила кухарям свідоцтва державного зразка.

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області або за телефоном +38096-539-53-59. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також