Квартиранти виявились наркоторговцями, їх "здав" пильний сусід

1789 0

Ми у соцмережах:

Квартиранти виявились наркоторговцями, їх

Понад кілограм канабісу, пристрій для вживання наркотиків, чорнові записи та гроші вилучили працівники Рівненського відділу поліції у квартирі, яку винаймало двоє рівнян.

До 35-річного власника помешкання у Рівному, що на проспекті Миру, зателефонував сусід, який проживає поверхом нижче, і повідомив, що особи, яким він здає квартиру, затоплюють його. Тому орендар негайно навідався до свого житла, яке відповідно до договору здавав 22-х та 21-річним жителям Рівного.

Оглянувши помешкання, чоловік виявив наркотики та одразу повідомив до поліції. На місце події оперативно прибув наряд тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Коли через кілька хвилин прийшли самі квартиронаймачі, патрульні не дали їм втекти.

Слідчо-оперативна група в оселі виявила майже кілограм канабісу, з яких 200 грамів — подрібненого та 800 – елітного. Частина наркотиків знаходилася у двох поліетиленових пакетах, а решта — розфасована. Поліцейські виявили пристрій для куріння марихуани з нашаруванням речовини коричневого кольору та залишками речовини зелено-коричневого кольору. У квартирі були поліетиленові пакетики для фасування, чорнові записи, ваги та гроші та валюту на загальну суму понад 25 тисяч гривень.

Усе вилучене направлено на експертизу. Відповідно до цін «чорного» ринку орієнтовна вартість вилучених наркотиків становить майже 200 тисяч гривень, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також