Квартири, дитсадки та школи Здолбунова лишились без тепла

1937 0

Ми у соцмережах:

Квартири, дитсадки та школи Здолбунова лишились без тепла

Учора відбулось позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Здолбунівської міської ради, де вирішили тимчасово обмежити теплопостачання на період, коли це дозволяє температурний режим.

 Здолбунівська міська рада повідомляє, що стосуватимуться обмеження багатоквартирних будинків, дитсадків та шкіл.

Оскільки компанії-постачальники природного газу обмежили обсяги поставки, то таке рішення має зменшити фінансове навантаження під час оплати “комуналки” в зимовий період.

Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк прокоментував ситуацію:

- Учора ми з виконкомом прийняли рішення затвердити тариф для населення - 2, 432 гривні за гігакалорію, але застосували тариф у розмірі 2, 161 гривню, як і було минулого року. Тобто компенсацію у, майже, 270 гривень орган місцевого самоврядування взяв на себе, щоб в платіжках за сезон 2021-2022 року населення не отримало великі розрахунки за тепло.

Владислав Сухляк додав, що наразі у Рівненській області середньодобова температура вдень становить +16 градусів, а вночі +10, що дозволяє прийняти це рішення.

- Оскільки ми у “червоній” зоні, то діти перебувають на канікулах і навчання продовжиться у дистанційній формі. Прошу населення віднестися до рішення з розумінням, оскільки ми не можемо котельні призупиняти і через добу їх знову вмикати. Тому пішли на ризикований крок. Повірте, ми дали можливість зекономити по тарифам, бо на сьогоднішній день нам дозволяють це зробити погодні умови. Коли буде зима, ми цього собі дозволити не зможемо.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також