Квашенина — не на щодень

995 0

Ми у соцмережах:

Квашенина — не на щодень

Настав час вживати ті овочі та салати, які були заготовлені на зиму — мариновані, квашені. Однак при цьому варто пам’ятати, що ці продукти не можна їсти дуже часто.

Квашені та мариновані огірки, помідори, кабачки містять нітрит, який у великій кількості може призвести до проблем зі здоров’ям. Можуть виникнути симптоми отруєння, головний біль, блювота, нудота. В таких випадках необхідно звертатись до лікаря.

Оскільки для приготування цих продуктів використовується велика кількість солі, то можливі проблеми з тиском і серцем.

Отож лікарі радять їсти не більше 150 грамів таких продуктів за раз, і не більше трьох разів на тиждень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також