Квасилів не має потерпати від роботи цементного заводу - Віта Кисільова

706 0

Ми у соцмережах:

Квасилів не має потерпати від роботи цементного  заводу - Віта Кисільова

Староста селища Квасилів Віта Кисільова каже, ведуть боротьбу з цією проблемою відразу, як з’явилися перші її ознаки.

 Вже восени 2023 року за дорученням Віктора Шакирзяна у Квасилові працювала робоча група з приводу забруднення атмосферного повітря цементним пилом.

Оскільки заміри перевищень не зафіксували, було підготовлено і направлено звернення на Державну екологічну інспекцію Поліського округу з проханням заміряти викиди цементного пилу, безпосередньо, на підприємстві "Волинь-Цемент". Наскільки мені відомо, таку перевірку поки не було проведено. Я особисто тримаю на контролі цю ситуацію, постійно на зв’язку із Віктором Шакирзяном, робимо усе для того, щоб підприємства своєю роботою не мали негативного впливу на здоров’я жителів громади”, - наголосила Віта Кисільова.

Ми, разом із керівництвом громади, будемо повторно звертатись до державних органів уповноважених контролювати роботу таких підприємств, оскільки самостійно впливати на їх роботу ми не можемо, адже не наділені відповідними повноваженнями. Робимо усе, аби вирішити проблему й жителі могли дихати вільно чистим повітрям,” - відзначила староста Квасилова.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також