Квасилів: рятувальники з Рівного та зі Здолбунова гасили дах двоповерхівки

1305 0

Ми у соцмережах:

Квасилів: рятувальники з Рівного та зі Здолбунова гасили дах двоповерхівки

Сьогодні о 12:48 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: смт Квасилів Рівненського району. На місце події було направлено чергові відділення рятувальників міст Рівне та Здолбунів, а Сьогодні ж оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Пожежа виникла на даху двоповерхового житлового будинку. Ускладнювало гасіння пожежі сильне задимлення, тому рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору.

О 13:18 пожежу було локалізовано, а о 14:34 її загасили. Вогнем знищено перекриття на площі 10 м.кв. та пошкоджено стіни та стеля в одній із кімнат на другому поверсі. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють фахівці. До ліквідації було залучено 4 одиниці техніки ДСНС та 14 рятувальників.
Варто зазначити,  що в смт Квасилів відсутні місцеві пожежні команди,  котрі могли б прибути на місце виклику значно раніше, що у свою чергу зменшило б завдані матеріальні збитки. Для ліквідації цієї пожежі були залучені пожежно-рятувальні відділення Рівного та Здолбунова, яким до місця виникнення їхати майже 10 км. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також