Квасилів тепер рівненський: як голосували у селищі

1783 0

Ми у соцмережах:

Квасилів тепер рівненський: як голосували у селищі

Квасилівчани сперечаються про майбутнє у складі Рівненської ОТГ, попри те, вистоюють черги, аби проголосувати за депутатів місцевих рад.

Як саме селище, неподалік Рівного проводить свої перші вибори після адміністративної реформи – дізнавалося Суспільне.

Порівняно із попередніми виборами, кількість людей, які прийшли голосувати, збільшилася, – розповіла голова ДВК Анна Нікіфорова.

"Впродовж дня приходили люди постійно. Немає такого, щоб вільна хвилина якась була, щоб людей не було", – додала голова ДВК.

На нинішніх місцевих виборах квасилівчанам вперше доводиться обирати міську владу Рівного. У декого з виборців це викликало певні труднощі.

"Більше часу прийшлось дивитися, за кого голосувать. Бо я ж там знаю тільки декого. То я вже, кого знаю, то спокійніше давав позначки, а кого не знаю – то таке вже. Роздумуєш", – каже житель Квасилова Петро Войтюк.

Приєднання до Рівненської ОТГ квасилівчани сприймають неоднозначно. Нам довелося поспілкуватися як з прихильниками, так і зі скептиками цього процесу. Втім, і ті, і ті схильні дивитися в майбутнє із оптимізмом.

"Сподіваюся, що в Квасилові залишаться всі об'єкти соціальної сфери, що нам не потрібно буде їздити у Рівне здавати загальний аналіз крові, що наші діти будуть відвідувати Квасилівську НВК "Школа-ліцей"", – коментує жителька Квасилова Віта Кисільова.

"Наша школа-ліцей. Є питання чи вона збереже свій статус ліцею. Але з тих позитивів, що називають, те, що квасилівчани будуть платити менше за проїзд у громадському транспорті. Не вісім гривень, а буде шість", – каже житель Квасилова Богдан Слонець.

Щодо приєднання Квасилова до Рівного, то загалом Богдан ставиться до цього позитивно. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також