Квасилівчанка ошукала сімох таксистів

1596 0

Ми у соцмережах:

Квасилівчанка ошукала сімох таксистів

Жінка з Квасилова ошукала кількох таксистів.

 Як повідомляють правоохоронці, о 23:30 невідома жінка замовила послуги таксі із обласного центру до Квасилова. По дорозі сказала водію, що картка заблокована, тож гроші за поїздку винесе із квартири. Втім, 30 хвилин очікування біля будинку розрахунку не дали результату — клієнтка так і не повернулася. З’ясувалося, що таксі вона викликала із чужого телефону.

Запідозривши недобре, рівнянин не виявив у бардачку п’яти тисяч гривень. Зі слів водія, викрала вона у момент зупинки на залізничному переїзді, коли він відволікся на декілька хвилин.

Наразі до поліції надійшло вже сім повідомлень від ошуканих таксистів.

Оскільки правоохоронці певні, що ошуканих таксистів може бути більше, то просять усіх, хто став жертвою шахрайських дій жінки звертатись до поліції за номерами телефонів: 0687585813, 0 (96) 798 21 20 або 102 чи за адресою: м. Рівне, вул. Петра Могили, 41.

На вигляд жінці орієнтовно 30-35 років, середньої тілобудови, має чорне волосся, проживає у селищі Квасилів. Викликає таксі із інших телефонів. Може бути із маленькою дитиною. Під час поїздки також просить в борг.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також