«LAMINAT CENTR» - найбільший асортимент покриття для підлоги

701 0

Ми у соцмережах:

«LAMINAT CENTR» - найбільший асортимент покриття для підлоги

Створення затишку у власній оселі чи оформлення свого ресторану починається із розроблення дизайн-проекту, але одним із найважливіших етапів є добір матеріалів для облицювання. Всі вони повинні мати гарний вигляд, ідеально поєднуватися в єдине ціле. А найбільш прискіпливо слід обирати підлогове покриття, адже воно створює потрібну атмосферу і приймає на себе великі навантаження від ходьби, меблів тощо. Водночас, підлога, яка втратила привабливий вигляд, відразу кидається в вічі і псує навіть найкрасивіший інтер’єр.

Тож, якщо ви плануєте ремонт чи оформлюєте приміщення з нуля – у нас для вас чудова новина: усе необхідне ви можете знайти у Рівному в одному магазині – «LAMINAT CENTR». Наразі ви можете відвідати три шоуруми за адресами:

- м. Рівне, вул. Льонокомбінатівська, 1

- м. Рівне, вул. Дубенська, 46А  

- м. Рівне, вул. Ольжича, 37.

Тут на вас чекає найбільший вибір ламінату, вінілової підлоги та паркету у Рівному та Рівненській області, приємне обслуговування і привабливі ціни на високоякісну продукцію від перевірених виробників.

Асортимент магазинів «LAMINAT CENTR»


Сучасний світ покриття для підлоги вражає різноманіттям і всі найпопулярніші тренди зібрані в Ламінат Центрі:

- Класичний ламінат для кімнати в будинку, офісу, залу в ресторані від відомих брендів AGT, Balterio, Classen. 

-Надійний і довговічний SPC (кам’яно-композитний) ламінат Arbiton, ADO Floor, який не боїться вологи і значних навантажень. 

- Естетична і практична вінілова підлога від виробників Egger, Vinilam.

- Натуральна паркетна дошка Admonter, Tarkett для затишку і атмосфери єднання з природою.

- Якісна терасна дошка від закордонних (Bruggan) та вітчизняних (Тером Ясень) брендів.

- Комплектуючі (підкладка, плінтус, кріплення, заглушки тощо).

Велика кількість декорів (від класичної текстури дерева і каменю до оригінальних принтів) та багата кольорова палітра – це чудова можливість створити дизайнерський інтер’єр за розумні ціну. Привітні і кваліфіковані менеджери допомагають обрати покриття для підлоги та усі комплектуючі за вашими потребами і побажаннями, добирають потрібні кольори і текстури, щоб кожне приміщення мало блискучий вигляд, який зберігається роками.

Як дістатися до шоурумів «LAMINAT CENTR»?

До магазинів «Ламінат Центр» ви можете доїхати на власному авто, увівши в навігаторі потрібну адресу або на громадському транспорті із центру міста:

- До шоуруму, розташованого за адресою вул. Льонокомбінатівська, 1 – на маршрутці “47”, або тролейбусом під номером “2”.  

- До магазину на вул. Дубенецька, 46А можна дістатися маршрутними таксі за номерами: “47”, “49”, “58”, “66”, або тролейбусами: “2” або “7” 

- В шоурум за адресою вул. Ольжича, 37 – на маршрутці “49” або “53”.

Для поціновувачів покупок в інтернеті теж є гарна новина – нещодавно Ламінат Центр запустив власний новий сайти https://laminat-centr.com.ua/ , на якому представлений увесь асортимент продукції, є якісні фото і детальний опис. Можна обрати на сайті і купити в магазині чи замовити доставку по місту Рівне, Рівненській області або в будь-який населений пункт України.

Ми знаємо, як зробити вашу оселю затишною і комфортною!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також