Латвія відмовляється проводити чемпіонат світу з хокею з Білоруссю

466 0

Ми у соцмережах:

Олександр Лукашенко

Латвія не вважає за можливе спільно з Білорусією проводити чемпіонат світу з хокею, запланований на 2021 рік. Про це заявив прем'єр-міністр Крішьяніс Каріньш, передає ввечері 13 серпня Sputnik Білорусь.

Матчі кращих хокейних збірних світу повинні були пройти в Мінську і Ризі з 21 травня по 6 червня наступного року. Не пропустіть новини Рівненщини сьогодні.

Однак проведення чемпіонату світу можуть перешкодити масові акції протесту проти результатів президентських виборів в Білорусії, які йдуть п'ятий день поспіль.

«Зараз я не бачу, як ми як країна можемо влаштувати чемпіонат разом з Білоруссю. Я вже попросив міністерство освіти і науки, яке відповідає і за спорт, зв'язатися з Міжнародною федерацією хокею, щоб знайти рішення і зрозуміти, як ми найправильніше можемо вчинити », - сказав прем'єр-міністр.

Хокей з шайбою - одне з головних захоплень президента Білорусії Олександра Лукашенко. У березні після одного з матчів турніру на призи Президентського спортивного клубу Лукашенко назвав цю гру кращим засобом від коронавируса. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також