Lavazza Oro - як відрізнити підробку?

1879 0

Ми у соцмережах:

Lavazza Oro - як відрізнити підробку?

Засмутилися, що улюблена кава стала несмачною? Розчарував смак та аромат? Не варто голослівно звинувачувати виробника. Швидше за все, продукт був придбаний у неперевіреного постачальника за низькою ціною, тому аромат та смакові якості не виправдали очікування. Торгова марка Lavazza представлена серед найвідоміших у світі виробників кави. Підприємства Лавацца рік у рік виробляють понад 80 тонн чудового напою. Продукція бренду офіційно представлена у 60 країнах світу. 

З огляду на світову популярність марка стає ласою мішенню для підробок. Саме тому компанія Lavazza постійно вдосконалює не лише смакові якості своєї продукції Lavazza Oro, але також активно займається покращенням упаковки. Зручна форма, якісний матеріал, яскрава кольорова гамма, оригінальний дизайн - характеристики упаковки Лавацца. Як відомо, кава покращує настрій, посилює концентрацію уваги, підвищує когнітивні функції. Тому важливо бути впевненим в якості продукту. Давайте розберемося, як відрізнити підробку, які методи використовують шахраї, щоби свій продукт представити брендовим. 

Чому важливо знати, що ми п'ємо?

Не секрет, що кава є чудовим антиоксидантом, активізує метаболізм, тонізує, сприяє бадьорості та має інші корисні властивості. Не дивно, що кава є одним із найпопулярніших напоїв у світі. Вживання кави стає щоденним ритуалом, тому що це не просто напій, стиль, настрій, темп. Однак, все перераховане відноситься до натурального продукту. У контексті підтримки здоров'я, покращення якості життя важлива роль належить напоям. Вживання кавового напою позитивно впливає на настрій, самопочуття, фізичну та інтелектуальну працездатність. Купуючи товар, покупець сподівається отримати оголошений ефект від продукції. Бренд Лавацца підкорив справжніх шанувальників кави якістю, насиченим смаком та різноманітністю рецептів кавових складів. Неповторний купаж, оригінальний смак відрізняють фірмовий зерновий напій від імітації. 

Як відрізнити оригінал Lavazza від підробки

Після придбання виявилося, що вміст пачки кавового напою не відповідає заявленому? І тут виникає потреба як захиститися від покупок неякісної продукції. Уважно огляньте упаковку. Існує багато методів, які допомагають відрізнити фальшивку від оригіналу; але життя не стоїть на місці, виробники підробок постійно імітують і підлаштовуються під оновлення, і бажання дізнатися про відмінність залишається актуальним. Заміна дизайну є одним із способів захисту якості бренду.

Розглянемо основні параметри, що дозволяють відрізнити оригінал від імітації:

  • Відсутність заломів на сторонах упаковки. Фірмова кава, а також упаковка виготовляються власне на підприємстві, при упаковці плівка подається в рукаві, що й унеможливлює утворення заломів. При виробництві фальсифікату упаковка виготовляється окремо і цей дефект утворюється при подальшому транспортуванні. Оригінальна упаковка характеризується відсутністю заломів, спайок та інших дефектів. Будьте уважні, помітили дефект – не купуйте! 
  • Вага пачки. Просто зважте продукт, якщо вага менше 1005 г, вам попалася підробка. Багато шахраїв економлять і не досипають у пачку 15-20 г продукту;
  • Різниця дати часу на упаковці та скриньці. Критерії відмінності становлять від 3 до 10 хвилин. Дата наноситься спеціальною фарбою, яка стирається рукою, якщо терти із зусиллям. При виробництві підробок йде друк одночасно всього тексту і фарба не стирається. Спробуйте застосувати цю рекомендацію під час вибору кави Lavazza.

Лавацца Оро

Дизайн упаковки, шрифт тексту, колір пачки – ці рекомендації при виборі вже втратили актуальність, оскільки дуже часто підробка схожа на оригінал. Тим не менш, існують деякі нюанси, якими характеризується оригінальна продукція і підробляти їх проблематично.

Клапан

Зверніть увагу на вентиляційний клапан. Його присутність обов'язково на пачці зернової кави: клапан не дає кисню надходити в пачку, виключає окислення продукту та випускає надлишки вуглекислого газу. Типи вентиляційного клапана:

  • 1 проріз по центру або трохи вище. Цей варіант іноді називається класичним;
  • з двома невеликими прорізами, розташованими на всі боки;
  • 4 прорізи, розподілені один від одного на однаковій відстані.

Клапан може бути рівномірно впаяний із зазначенням виробника на обороті.

Зріз упаковки

Всі процеси виробництва Lavazza в Італії автоматизовані, постійно контролюються та вдосконалюються. Тому при покупці слід звернути увагу на якість зрізів пачки:

  • Верхній зріз рівний і акуратно запаяний. У підробках є нерівності та дефекти.
  • Нижній зріз характеризується хвилястою формою, а у підробки — рівний край. Хвилястий зріз обумовлений специфікою технологічного процесу, що викликає складності при наслідуванні та вимагає додаткових вкладень.

Коробка

Замовте каву Lavazza у брендовій коробці з картону, якщо не бажаєте витрачати час на вивчення упаковки. Коробка має запатентований дизайн і виробники не порушуватимуть закон. Зверніть увагу на відмінність часу упаковки пачки та коробки, воно не може бути ідентичним (спочатку пакують каву, а потім розфасовують по коробках). 

Упаковка Lavazza в оригіналі

Відмінні ознаки

  • тільки високоякісні матеріали, фірмовий дизайн, яскрава кольорова гама, відсутність заломів на боках, розшарування та інших дефектів;
  • характерна форма, яку відрізняє рівний верхній торець і трохи хвилеподібний нижній. Клапан дегазації на вигляд злегка втиснутий в упаковку, а не припаяний зовні;
  • наклейка, яка містить спеціальну інформацію про товар: найменування продукту, дата, вага, партія, правила зберігання, адреса виробника та його контакти; 
  • вміст пачки рівномірно розосереджений усередині по всьому брикету; 
  • всі зерна мають один розмір та колір. На упаковці вказано ступінь обсмажування та вміст їй відповідає. У випадку, якщо всередині представлений мікс зерен за формою, обсмажуванням та відтінками кольору, то це явна підробка; 
  • дата упаковки, рік урожаю та інші критерії не впливають на якість бренду, вивіреного часом.

Зверніть увагу на ці ознаки, за кожною з них стоїть турбота про покупця, роки досліджень та досконалість продукції. Бренд не стоїть на місці, створюються нові рецепти кавових напоїв, удосконалюється виробництво.

Неповторна класика

Яскравий, неповторний аромат та вишуканий смак фірмової кави Lavazza неможливо підробити. Якісна екологічна сировина, вирощена за сучасними технологіями, та висококласне виробництво вигідно виділяють бренд серед виробників. Якось продегустувавши оригінальний напій, завжди впізнаєте його серед інших.

Якісна кава

Вибираючи каву coffeeok.com.ua/kofe в перевірених магазинах, ви зможете насолодитися феєрверком смаку та аромату улюбленої кави. Цей чарівний напій подарує вам заряд бадьорості та гарного настрою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також