Лазерна епіляція: скільки сеансів потрібно?

410 0

Ми у соцмережах:

Лазерна епіляція: скільки сеансів потрібно?

Чи погоджуєтесь ви з твердженням, що краса вимагає жертв? Цей стереотип досі міцно володіє серцями жінок, змушуючи вдаватися до різних хитрощів у гонитві за ідеальним зовнішнім виглядом. Особливо представниці прекрасної статі піклуються про стан шкіри, яка незалежно від модних тенденцій має бути рівною, шовковистою, гладкою. Сучасні жінки вже вирішили, що найкращим варіантом є лазерна епіляція в Рівному, що проводиться в салоні з гарною репутацією. 

Проте способи досягнення бажаного ефекту відрізняються – розглянемо основні. 

  1. Шугаринг, епіляція воском – механічні засоби позбавлення небажаного волосся, при застосуванні яких, фолікул не видаляється. Для досягнення стабільного ефекту процедуру необхідно повторювати щонайменше двічі на місяць. 
  2. Електроепіляція – передбачає вплив електричним розрядом малої потужності на корінь волосся. Сеанс тривалий, характеризується неприємними відчуттями. 
  3. Фотоепіляція – на фолікул волосся впливають світловими хвилями, проте говорити про максимальну ефективність не доводиться, адже зруйнувати абсолютно всі волосяні цибулини досить складно. 
  4. Лазерна епіляція – безболісна та безпечна послуга, забезпечує швидкий та тривалий результат, а сама процедура відрізняється підвищеним комфортом. 

У чому сенс процедури?

Якщо говорити коротко про зміст процедури, то меланін – пігмент, що міститься в цибулинах волосся, притягує енергію лазера, накопичуючи її та перетворюючи на теплову. Завдяки цьому забезпечується руйнування фолікула, а небажане волосся залишається лише прикрим спогадом. При цьому сучасні різновиди апаратів відрізняються довжиною світлових хвиль, які коректуються. Це дозволяє подбати про стан навколишніх шкірних покривів, захищених від пошкодження. 

Чому фахівці стверджують, що досягти ідеального ефекту можна лише за кілька регулярних процедур? Справа в тому, що волосяні фолікули не всі знаходяться в активній фазі, тому волосяні цибулини видаляються групами – до 30% за одну процедуру. Також кількість сеансів залежить від:

  • зони обробки;
  • кольору та товщини волосся;
  • розташування цибулин. 

Переваги епіляції лазером 

Проте вже стартова процедура дозволить помітити ефект та порадіти! Після застосування лазера для епіляції волосся стає рідким, повільно росте, стоншується. Серед переваг лазерної епіляції:

  • широка сфера застосування – можна обробляти практично будь-яку зону тіла;
  • точність – відсутність негативного впливу на навколишні тканини;
  • гарантована швидкість;
  • якісний результат. 

Якщо ви бажаєте більше дізнатися про процедуру, варто перейти на https://steffany.ua/steffany-rivne/ та ознайомитися з протипоказаннями та особливостями підготовки, тонкощами проведення і подальшого догляду. Нехай ваша краса не залежить від сезону!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також