Легендарний командир попросив, щоб у Рівному збирали дрони

8879 0

Ми у соцмережах:

Легендарний командир попросив, щоб у Рівному збирали дрони

До Рівного приїхав учасник героїчної оборони Маріуполя Сергій Волинський («Волина»).

Секретар міської ради Віктор Шакирзян передав йому чотири дрони Mavic 3 Thermal, які обладнані приладами, що дозволяють нашим воїнам відстежувати пересування ворога вдень і вночі.

Легендарний командир обговорив з рівненською владою питання підтримки Збройних Сил України.

Шакирзян уточнив, що йдеться про виробництво необхідних для Збройних Сил України речей. Наприклад, вжити заходів, аби на базі комунальних підприємств проводити зборку дронів та іншої техніки з попередньо придбаних комплектуючих.

- Це надзвичайно важлива зустріч, ті ініціативи, з якими сьогодні до Рівного завітав Сергій Волинський, ми однозначно готові й будемо підтримувати. Зараз ми вже переорієнтовуємо бюджет нашої громади на підтримку Збройних Сил України, бо розуміємо, що найважливіше - це перемога. Ми повинні зробити все можливе, аби по максимуму забезпечити наших хлопців на лінії фронту всім необхідним, аби зупинити російську навалу, відвоювати окуповані території. Якщо сьогодні ми не допоможемо нашій армії, завтра тут може бути ворог. А це значить, що ми маємо зараз об’єднати зусилля волонтерів, влади, бізнесу, об’єднати зусилля всіх небайдужих рівнян, - зауважує Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, що Рівне виділило з бюджету 20-ть мільйонів гривень на придбання майже сотні дронів для підрозділів Збройних Сил України. Перша партія дронів уже вирушає на фронт.

Наразі місто готується до проведення торгів ще на 56 комплектів дронів Mavic 3 Thermal та додаткових акумуляторів до них.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також