Легендарний шепетівський «Темп» повертається на «Авангард»

984 0

Ми у соцмережах:

Легендарний шепетівський «Темп» повертається на «Авангард»

Команда «Темп» із Шепетівки після більш як двадцятирічної перерви знову зіграє у Рівному на стадіоні «Авангард». Вболівальники зі стажем пам’ятають протистояння «Темпу» та рівненського «Вереса» на початку 90-х. Саме «Темп» переграв «Верес» у фіналі Кубка УРСР, а потім ці команди грали разом у вищій лізі України. Тоді ще за «Темп» виступало багато грузинів, а найкращим бомбардиром був футболіст Арсен Аваков. Після тривалої перерви «Темп» приїде до Рівного для участі у Зимовій першості міста пам’яті тренера Володимира Шморгуна, і гратиме він із суперниками не в чаші стадіону «Авангард», який, нагадаємо, на ремонті, а на запасному полі.

— Ця команда спочатку планувала заявитися на турнір до Львова, але їм хтось порадив наші змагання, адже це значно ближче, — розповів голова Рівненської міської федерації футболу Валерій Гладков. — Ми відмовляти не стали, лише попередили, що умови у нас спартанські. Шепетівців перспектива грати на гаревому полі та переодягатися в автобусі не відлякала.

Стартує традиційна Зимова першість Рівного 30 січня о 9.30, жеребкування заплановано на 26 січня. Крім гостей з Шепетівки, змагатимуться ще 11 колективів — «Садове-2», «Понеділок», «Енергія», «Гоща-АТО», «Калина» (Бугрин), «ДЮСШ «Верес», «Горинь» (Кустин), «Рівес», «Атака» (Шпанів), «Агровест» та «Nu Pogodi». Саме остання команда наразі є чинним чемпіоном турніру. Матчі відбуватимуться по суботах та неділях, команди зіграють кожна з кожною в одне коло. Триватиме зимовий турнір до 6 березня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також