Лідер партії «Перемога Пальчевського» стверджує, що Володимир Хомко боїться конкуренції та чинить свавілля

1067 0

Ми у соцмережах:

Віталій Герман та Андрій Пальчевський

Місцева влада чинить свавілля, намагаючись не допустити до виборів кандидатів від політичної партії «Перемога Пальчевського». Про це заявляє пресслужба партії.

У повідомленні йдеться про те, що  чинний міський голова Рівного Володимир Хомко чинить тиск на тих, хто публічно підтримує кандидата на посаду міського голови від «Перемоги Пальчевського» Віталія Германа.  Він вимагав звільнення в.о. головного архітектора міста Андрія Юркова, який є кандидатом від «Перемоги Пальчевського» у депутати міськради та підтримує кандидата на посаду міського голови Віталія Германа.

У відеозверненні Андрія Юркова, яке він публікував у соцмережах, йдеться, що  на нараді міський голова змушував його написати заяву на звільнення, отож він пов’язуєце з тим, що на місцевих виборах публічно підтримує Віталія Германа..

За словами кандидата, такі випадки непоодинокі, але багато хто у міськраді боїться про це публічно заявити.

«Я не боюся і підкорюватися не збираюся. Всіх не звільниш», – резюмував кандидат від «Перемоги Пальчевського».

Лідер партії Андрій Пальчевський вважає, що місцева влада в Рівному розпочала «полювання на незгодних», адже діючий міський голова Володимир Хомко, який балотується від партії «За майбутнє», просто боїться конкуренції.

«Наша партія найбільше відповідає центристським настроям жителів Рівного, дослідження показують, що рейтинг «Перемоги Пальчевського» у місті вже становить 7%, саме тому наших кандидатів намагаються залякати і змусити знятися з виборів. Однак нікого з нас такі залякування не зупинять. Винні будуть покарані, а ми здобудемо перемогу», – заявив він.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також