Лікар житиме в амбулаторії

1740 0

Ми у соцмережах:

Лікар житиме в амбулаторії

Медзаклад будують у селі Зірне, що на Березнівщині.

Там вже звели приміщення та проводять ремонтні роботи. Згодом облаштують усім необхідним житло для лікаря, встановлять в кабінетах меблі та сантехніку. Після чого закуплять медичне обладнання та автомобіль.

Такі 34 медзаклади в області зводять з «нуля». 13 з них – в об’єднаних територіальних громадах. Ключові їхні ознаки – комфортні умови, кваліфікована допомога, сучасне обладнання, у тому числі для запровадження телемедицини.

На черзі - здача в експлуатацію амбулаторій у Березнівському, Гощанському, Демидівському, Дубровицькому та Рівненському районах. Там, де будівництво триває найактивніше. Після чого – у всіх інших районах області.

Усі сільські амбулаторії зводять  за сучасними нормами – з автономним опаленням, водопостачанням, медичним обладнанням та меблями. Половина з них буде із житлом для лікаря, транспортом і обов’язково – з телемедициною. Такі заклади будуть відповідати сучасним технічним вимогам. Будуємо їх енергоефективними і комфортними, а ще - повністю пристосованими для людей із інвалідністю.

За повідомленням прес-служби РОДА.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також