Лікарі отримали збільшені зарплати

2828 0

Ми у соцмережах:

Лікарі отримали збільшені зарплати

Перші підвищені зарплати отримали лікарі у медзакладах Рівненщини, які перейшли на нову модель фінансування за принципом «гроші йдуть за пацієнтом».

Збільшені розміри зарплатні мають сімейні лікарі, терапевти та педіатри у тих районних центрах первинної медико-саніторної допомоги , де підписано договори з Національною службою здоров’я України. Тут діє гнучкий підхід до формування зарплат, а розмір винагороди більше не прив'язаний до бюджетної сітки. Тепер керівники цих медзакладів можуть встановлювати рівень зарплати в залежності від кількості декларацій, які підписав лікар, або інших показників.

Троє лікарів Рівненського районного центру первинної медико-санітарної допомоги, котрі набрали максимальну кількість пацієнтів і підписали декларації, вже отримали по 15 000 зарплати. Збільшилися виплати і у медичних сестер, які отримали близько 7 тисяч, розповів Валентин Ханенко, головний лікар мед закладу.

Понад тисячу декларацій з пацієнтами підписали шестеро лікарів Гощанського районного центру первинної медико-санітарної допомоги. Саме вони вже цього місяця отримають підвищену заробітну плату.

Підвищені заробітніплати отримали і у Зарічному. Це дев’ятеро лікарів комунального некомерційного підприємства «Зарічненський районний ЦПМСД» За словами керівника закладу Михайла Машталяра, преміювали і медичних працівників. Допомагає і районна влада – за кошти місцевого бюджету кожному лікарю придбали планшет. 

За повідомленням прес-служби РОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також