Лікарі ще вчаться, як працювати з пацієнтами

986 0

Ми у соцмережах:

Лікарі ще вчаться, як працювати з пацієнтами

Тренінги проведуть для підвищення кваліфікації сімейних лікарів та районних лікарів-кардіологів. Це буде четвертий, фінальний, етап таких навчань, що реалізуються в межах проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей»

Під час навчань лікарі мають змогу поглибити свої знання щодо лікування та профілактики найбільш поширених хвороб систем кровообігу: ішемічної хвороби серця, стенокардії, гострого коронарного синдрому, артеріальної гіпертензії та інших.

Загалом передбачалося провести навчання майже півтори тисячі сімейних лікарів та лікарів-кардіологів. Вже розпочали четвертий і останній етап навчання - ам це ще 6  тренінгів. Під час кожного такого заходу тренери намагаються дати максимально сучасні знання та рекомендації, виходячи із новітніх методик профілактики та лікування хвороб систем кровообігу не лише у формі теоретичних навчань, але й на практиці.  До участі в тренінгах залучені лікарі приймальних відділень та бригад екстреної медичної допомоги. Тому що саме вони здійснюють перший контакт з пацієнтом і відповідно від правильності їхніх дій залежить ефективність подальшого лікування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також