У лікарні помер житель Рокитнівщини, який травмувався в ДТП

1735 0

Ми у соцмережах:

У лікарні помер житель Рокитнівщини, який травмувався в ДТП

На вулиці Фермерській у селі Старе Село шостого вересня, близько 20 години, 30-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Matador», не впорався з керуванням та допустив самопадіння.

За попереднім обстеженням медиків «швидкої» у чоловіка виявили травму голови та без свідомості госпіталізували до лікарні. Однак, під час додаткового обстеження у потерпілого, який як з’ясувалося був без захисного мотошолома, діагностували важку відкриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння черепа, забій головного мозку важкого ступеня, мозкову кому та забій легень важкого ступеня. Попри надану меддопомогу та лікування 30-річний житель Старого Села вчора, 14 вересня, помер у реанімаційному відділенні Рокитнівської районної лікарні .

Кримінальне провадження, відкрите за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України розслідують слідчі слідчого управління. Правоохоронці вкотре застерігають усіх водіїв, особливо двоколісних транспортних засобів, суворо дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема швидкісного режиму тла убезпечити себе засобами захисту.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

     


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також