Лікування геморою без операції існує

3021 0

Ми у соцмережах:

Лікування геморою без операції існує

Кожен третій мешканець планети стикається з гемороєм — неприємною хворобою, про яку соромляться говорити і яка заважає вести нормальний спосіб життя. У Рівному нещодавно відкрили Проктологічну амбулаторію, яка допоможе вилікувати геморой без хірургічного втручання та болісних процедур.

Михайло Чорненький
Михайло Чорненький
На жаль, небагато українців, знаючи, що у них геморой, звертаються за допомогою до медиків. Лікуються самотужки — свічками та мазями, які на деякий час можуть зменшити біль та інші симптоми, проте хвороба все одно поступово прогресує, набирає гостріших форм. І на пізніх стадіях людині вже не уникнути операцій з тривалою реабілітацією. У Проктологічній амбулаторії, що на вулиці Миколи Карнаухова (колишня Мірющенка) у Рівному, використовують сучасні методики лікування геморою: без хірургічного втручання, наркозу, без болю та тривалого періоду реабілітації. Тамтешні методи діагностики і лікування в амбулаторії розвіюють стереотипні міфи про геморой та боротьбу з ним. — Ми використовуємо сучасні методики лікування геморою, які рекомендують медичні заклади і науковці всього світу — малоінвазивні, тобто нехірургічні, - розповідає головний лікар Проктологічної амбулаторії Михайло Чорненький. — Їхнє застосування клінічно ефективне, бо реально виліковує хворобу, та економічно вигідне. При застосуванні наших методів лікування людина не втрачає працездатності, займається своїми улюбленими справами. До того ж, лікування геморою у нас не погіршує якості життя, дозволяє обійтися без знеболювальних засобів. У світі 90% хворих на геморой лікуються саме такими способами. У нас же люди звикли навпаки: витрачають купу грошей на медикаменти, чекають, поки треба буде оперувати, і тоді лягають під ніж. Проктологічна амбулаторія у Рівному — недавно, більше часу працює у Тернополі, де має чимало клієнтів. Обирають її через хороше ставлення до пацієнтів та високу кваліфікацію лікарів. — У Проктологічній амбулаторії ми стараємося втілити в життя світові стандарти надання медичної допомоги. За роки навчання і практики ми добре ознайомлені зі станом наших державних лікувальних закладів. З власного досвіду можемо порівняти їх із відповідними закладами за кордоном і рівнем надання допомоги пацієнтам у них, до якого й прагнемо, — додав пан Чорненький. - Запис пацієнтів на прийом здійснюємо по телефону на конкретну годину. Таким чином забезпечуємо конфіденційність надання медичної допомоги. Тобто пацієнта бачать тільки лікар, медсестра та адміністратор медичного закладу. Також це забезпечує відсутність черг. До кожного пацієнта — індивідуальний підхід залежно від особливостей захворювання, супутніх проблем, інших факторів. До слова, у Проктологічній амбулаторії, окрім того, що лікують геморой, дають рекомендації пацієнтам стосовно здорового способу життя, харчування, запобігання недугам, лікування інших захворювань, що дозволяє запобігти повторному звертанню не тільки до проктолога, а й до лікарів інших спеціальностей. Якщо звертається людина, яка не підлягає проктологічному лікуванню, допомагають максимально зекономити час, порадивши, до спеціалістів якого профілю і в які заклади потрібно звернутися. Навіть самі зв'яжуться з відповідними спеціалістами і направлять пацієнта, призначивши дату і час консультації.
Зараз у Проктологічній амбулаторії триває акція. Кожен пацієнт, який проходить лікування до кінця вересня, отримує проктологічну діагностику та підготовку до огляду в подарунок.
Проктологічна амбулаторія розташована на вулиці Миколи Карнаухова, 31 у Рівному, на 4-му поверсі (неподалік міської лікарні). Записатись на прийом до лікаря можна за телефоном: +38 (097) 0362-103. Або залишивши заявку на сайті rivne.proctolikar.com?, після чого вам зателефонують і призначать зручну для вас дату і годину.
Олеся АНТОНЕНКО.
Ліцензія МОЗУ України Сер. АЕ №459876 від 17.04. 2014 р.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також