«Лікують вірус «відосіками» і про що ще Петро Порошенко говорив у Рівному

1505 0

Ми у соцмережах:

«Лікують вірус «відосіками» і про що ще Петро Порошенко говорив у Рівному

Напередодні п’ятий Президент України Петро Порошенко побував на Рівненщині. Зокрема, відвідав Острог, Здолбунів та Рівне. Це перший його візит в область після перенесеної хвороби - covid-19.

Не дивно, що Петро Порошенко у своїх виступах критикував, в тому числі, політику влади Зеленського у боротьбі з коронавірусом.

«Вони лікують вірус «відосіками». В лікарнях обмаль ліків, тести треба чекати 2 тижні. Гострий дефіцит медичного кисню вони пояснюють тим, що своєчасно не видали ліцензію заводу. Але вони мали б закупити кислородні концентрати, створити мережу. Уявіть собі 80% витрат пацієнти роблять із власної кишені.

«Але ковід це не єдиний небезпечний вірус, який загрожує Україні. Він називається Зе-19.  Це вірус некомпетентності, дилетанства, антиукраїнського, популізму, а ви знаєте, що восени все зелене опадає», - сказав Петро Порошенко у Рівному.

Він прогулявся центром, зустрів по дорозі молодят, випадкове відео з якими вже розлетілось мережею.

Разом з однопартійцями з міської та обласної «Європейської солідарності» поклав квіти біля Стели Небесної сотні. Також Петро Порошенко відвідав агітаційні намети, що на майдані.

Поспілкувався з волонтерами, запитував як йде робота. Випадкові перехожі зупинялись, щоб зробити селфі з ним і він охоче погоджувався. Охорона хоч і була поруч, але не перешкоджала обіймам та спілкуванню з рівнянами.

 

На відміну від Зеленського, який був на Рівненщині кілька тижнів тому і не зустрівся з людьми, і майже позбавив доступу місцеві ЗМІ, Петром Порошенко показав, що не боїться відкрито гуляти у місті.


Приїжджав він, щоб підтримати кандидатів у депутати до місцевих рад, яких обиратимемо ми 25 жовтня. Нагадаємо, партію перезавантажили цього року і набрали нових партійців з числа активістів та громадських діячів.

«В інших містах нам вдалось зробити набагато більше - там мери професіонали, які здатні ефективно розпоряджатися фінансами, які дала децентралізація, - додав Порошенко, - саме тому важливо, щоб ми мали представництво і у міській владі, і на посаді міського голови», - сказав Порошенко, маючи на увазі також підтримку Олександра Третяка, який готується стати очільником міста від «Європейської Солідарності».


Передвиборча агітація


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також