Лімузинами по місту: у Рівному відбулась піжамна Вечірка вагітних (фоторепортаж)

5422 0

Ми у соцмережах:

Лімузинами по місту: у Рівному відбулась піжамна Вечірка вагітних (фоторепортаж)

У Рівному відбулась грандіозна Вечірка вагітних. У Рівному такий захід для матусь проводиться вже багато років поспіль у рамках пректу "Пузата мама". Тематична вечірка вагітних має назву «Baby Shower». Це - жіноча вечірка в честь майбутньої мами та її малюка.

  Це справжнє свято напередодні пологів. - розповідає організаторка проекту "Пузата мама" Оксана Кравець.- Головна мета – підбадьорити майбутню матусю, зарядити її гарним настроєм та позитивними емоціями. Разом з нашими партнерами нам вдалось влаштували яскраве, смачне та позитивне свято для матусь. Впевнена, що цей день вони запам`ятають надовго.


Матусі у яскравих образах роз`їжджали по місту на шикарних лімузинах від компанії “ІкваПрокат”, багато фотографувалися та веселилися. Фотограф Дмитро Шпак влаштував для вагітних фотосесію.

 

 

 

Пригощали дівчат у ресторані сучасної української кухні "БарМаки".

 

Тут для учасниць “Пузатої мами” там підготували справжній бенкет та чимало яскравих несподіванок. Під час вечірки учасниці "Пузатої мами" вручили закладу подяку.

 

Вже кілька років поспіль Вечірку вагітних ми проводимо саме у "БарМаках". Це місце, де люблять творити несподівані смаки. А ми вкотре переконуємось, що українська кухня може бути і є модною, і до того ж смачною. Для цього закладу батьки з маленькими дітьми - це постійні клієнти. Для нас, для мам це і є одним із індикаторів Child-friendly закладу. Тут є дитяче меню, тут комфортно і нікого із персоналу не злякаєш тим, що прийшов у заклад із дитячим візком чи грудним немовлям.- розповідає Оксана КРАВЕЦЬ.


Також, майбутнім матусям вручили подарунки від майстерні дитячих товарів MimiMousy, та сертифікати на косметичну процедуру від Євгенії Ференчук.

 

А ще матусь пригощали домашніми смаколиками від Кондитерської домашніх солодощів "Плюшка".

 

 ЧаРівне.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також