Лише клуби другої ліги переміг на зборах рівненський «Верес»

503 0

Ми у соцмережах:

Лише клуби другої ліги переміг на зборах рівненський «Верес»

Рівненський «Верес» чемпіоном нинішнього міжсезоння назвати складно. Команда Юрія Вірта, готуючись до повернення в Прем’єр-лігу, провела сім спарингів. Лише у двох поєдинках рівняни перемогли.

Обіграв «Верес» команди, що готуються до змагань у другій лізі — львівські «Карпати» — 2:1, а також «ЛНЗ» (Черкаси) — 2:1. З першоліговою луцькою «Волинню» зіграв унічию — 0:0. Першоліговому «Агробізнесу» з Волочиська «Верес» програв — 0:1, як і клубам УПЛ ФК «Львів» та «Рух» (Львів), відповідно, 1:2 та 0:1.

Заключну зустріч під час зборів проти чернігівської «Десни», яка теж готується до старту у Прем’єр-лізі, наставник рівнян назвав генеральною репетицією перед сезоном. Втім, успішною цю репетицію навряд чи назвеш — 0:2. Результат гри головний тренер «Вереса» клубній прес-службі чомусь коментувати не став. Напевно, не такого підсумку зборів він чекав.

У контрольних матчах нічим не здивували новачки команди — Артем Кичак, Дмитро Кльоц, Сергій Шестаков та Євген Пасич. Назвати когось з них суттєвим підсиленням складно. Так само складно щось сказати про молдовського півзахисника Михаіла Гечева, який зіграв з «Десною» 25 хвилин. Судячи з усього, увесь тягар стартових турів впаде на стару першолігову гвардію.

Нагадаємо, розпочне чемпіонат УПЛ «Верес» цієї суботи у Луцьку. Там рівняни прийматимуть «Колос» з Ковалівки. Початок гри о 17.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також