Лісівник з Костопільщини, який воює на Запоріжжі, подякував за дрон

438 0

Ми у соцмережах:

Лісівник з Костопільщини, який воює на Запоріжжі, подякував за дрон

Олександр Фінчук – з лісівничої династії. До того, як піти захищати країну, працював старшим майстром з відводів Клеванської лісогосподарської дільниці нинішньої філії «Костопільське лісове господарство». Каже, не уявляє свого життя без лісу, тому як тільки настане наша перемога, одразу повернеться на роботу.

- Мій тато Володимир працював старшим майстром, прадід Талемон також в лісовому господарстві. Я вже теж 20 років у галузі. Розпочинав лісорубом. Був майстром лісу, старшим майстром, помічником. Колись в дитинстві мріяв стати військовим. Але не думав, що ця моя мрія здійсниться таким чином, – розповідає про себе Олександр Фінчук.

Перший раз Олександр пішов на захист країни в 2014-му. Потім повернувся до звичної роботи. Зараз знову на фронті. Виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку, повідомляє Поліський лісовий офіс.

- Тут я ще більше переконався в тому, яка сильна корпоративна підтримка у нашій галузі. Ми завжди можемо сподіватися на допомогу. Нещодавно наш підрозділ отримав для забезпечення спостереження з повітря потужний дрон. Все відбулося оперативно. Практично за кілька днів, як звернувся з проханням на сторінку Поліського лісового офісу. Зреагував особисто директор Олександр Кватирко, колектив нашого підприємства, долучилися рідні, знайомі. Все придбали, доставили нам. Це ж не тільки матеріально-технічна підтримка. Таке додає нам і морально-бойового духу. Що дуже потрібно. Адже, як би там не було, навіть при тому, що наші військові дуже вмотивовані, іноді відчувається втома. Буває відчуття зневіри. Ми ж усі живі люди. А в таких ситуаціях одразу розумієш – ми всі разом, все подолаємо і скоро приберемо той непотріб з нашої землі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також