Лісова охорона Олевського лісгоспу наздогнала «чорних» лісорубів аж на Рівненщині

856 0

Ми у соцмережах:

Лісова охорона Олевського лісгоспу наздогнала «чорних»  лісорубів аж на Рівненщині

Там на лісівників чекав цілий натовп людей, котрі зібралися, щоб обороняти своїх односельчан-лісопорушників.

Погонею з переслідуванням завершилося нічне патрулювання лісових масивів для лісової охорони Олевського лісгоспу. О шостій годині ранку рейдовики почули звук бензопили в Покровському лісництві.  Прибувши до місця ймовірного лісопорушення, лісівники зясували, що «чорні» лісоруби вже встигли зрізати 4 сосни, завантажити їх на тракторний причіп та втекти з місця злочину.

Пресслужба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства повідомила, що далі події розгорталися, як у детективному фільмі – переслідування порушників завершилося в селі Біловіж сусідньої Рівненської області. Там на лісівників чекав цілий натовп мешканців вказаного населеного пункту, котрі, як стало зрозуміло, зібралися, щоб обороняти своїх односельчан-лісопорушників.

Після перемовин та розяснень громадянам, як можуть бути кваліфіковані їх дії, натовп відступив. До села лісівники викликали представників поліції з Олевського та Рокитнівського відділів. Ведуться слідчі дії, вирішується питання щодо вилучення транспортного засобу та вкраденої лісопродукції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також